GIGI BECALI, DECLARAȚIE SUPRINZĂTOARE DESPRE UN ANTRENOR. „ARE ZÂMBETUL ĂLA CU DULCEAȚĂ, ÎI CUCEREȘTE PE TOȚI” - LOOKSPORT
Skip to content
Liga I Noutăți

GIGI BECALI, DECLARAȚIE SUPRINZĂTOARE DESPRE UN ANTRENOR. „ARE ZÂMBETUL ĂLA CU DULCEAȚĂ, ÎI CUCEREȘTE PE TOȚI”

Gigi Becali a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai fostului selecționer Cosmin Contra. Patronul celor de la FCSB s-a arătat deranjat de faptul că acesta nu a ținut cont de solicitările sale. Acum, lucrurile s-ar putea schimba, speră Becali, după ce FRF l-a numit pe Mirel Rădoi în fruntea tricolorilor. Finanțatorul celor de la FCSB a vorbit despre finul său, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Look Sport.

„Răutatea omului nu o poți controla! Eram și împotriva echipei naționale la un moment dat, ce să mai zic de CFR Cluj. Mă rugam să primesc puterea de a-i susține, dar nu reușeam, eram împărțit. Dar dacă a venit Mirel Rădoi, orice s-ar întâmpla țin cu România! I-am zis, dacă se dă peste cap, poate să facă orice, tot îl iubesc. Orice ar face! I-am zis că are prea multă calitate umană. El are nebuniile lui, crede că a plecat din cauza mea de la FCSB, dar e un om extraordinar. Are și zâmbetul ăla cu dulceață, se vede și când vorbește, îi cucerește pe toți”, a fost declarația surprinzătoare a omului de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine