Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Gigi Becali, detalii despre transferurile lui Miculescu şi Păun: "Dacă mâine mă sună, imdediat spun DA!"

Superliga Publicat pe 14 dec 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20506299/1/mic-bun.jpg


Gigi Becali a vorbit, marţi, despre potenţialele transferuri ale lui David Miculescu şi Nicolae Păun la FCSB, două mutări care au, în acest moment, şanse mici să se realizeze.
 
În cazul lui Miculescu, diferenţa dintre cerere şi ofertă este de cel puţin jumătate de euro. În timp ce Becali s-a arătat dispus să plătească jumătate de milion de euro, UTA vrea cel puţin dublu. Iar suma e considerată prea mare de către Becali, chiar dacă Miculescu are doar 20 de ani, un sezon bun şi o importantă marjă de creştere:
 
"Cu Miculescu am spus că îl vreau. Dacă ei revin mâine şi mă sună, imediat spun da. Au zis că nu discută la suma asta şi fără 1 milion nu-l dau. Am luat şi eu, dar nu s-au confirmat toate. 500.000 de euro e altceva, dar un milion de euro e altceva", a declarat finanţatorul FCSB, luni, la Pro X.
 
Dacă pentru Miculescu s-a făcut deja o ofertă, Nicolae Păun, de la Sepsi, e momentan în stand by. Apreciat de Becali, mijlocaşul central nu a ajuns încă în stadiul în care să se treacă la negocieri concrete:
 
"Păun e jucător care e interesant şi îmi place de el. Îl mai studiem, nu a intrat încă pe listă 'Hai să facem transferuri'. Din moment ce nu am cerut negociere, înseamnă că nu îl vrem 100%”, a mai punctat Becali.
 
De altfel, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a anunţat că nu ar dori să se despartă de Păun decât în cazul unei foarte bune, de cel puţin 500.000 de euro.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele