Ultima oră
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off

Gigi Becali, dispus să renunţe la FCSB. Patronul vicecampioanei se teme de anularea competiţiilor europene şi anunţă: ”Nu dăm banii fotbaliştilor să se distreze. Dacă e criză, la revedere fotbal”

Fotbal Internațional Publicat pe 20 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19310133/1/captura-becali-20.png

Fotbalul se află într-un moment delicat, din cauza pandemiei de coronavirus, iar anumite echipe, care au probleme financiare ar putea să dispară. Acest aspect nu se aplică doar formaţiilor mici, cu buget redus, ci şi celor mari. Este şi cazul FCSB-ului, care, potrivit declaraţiilor patronului Gigi Becali, ar putea avea de suferit serios.

Totul depinde de competiţiile europene. Finanţatorul vicecampioanei României a declarat că este dispus să renunţe la echipă dacă sezoanele următoare din Liga Campionilor şi Liga Europa nu se vor mai desfăşura.

"Nu e adevărat (n.r. - că-i cheamă pe jucători la antrenamente). Făcusem un plan ca să facă câte zece jucători o tranşă, zece şi zece, şi să stea la distanţă, să facă doar pregătire fizică, timp de două ore. După aia am stat şi m-am gândit pentru că să ne pregătim să luăm campionatul? Ce să facem cu el? Dacă va continua în Italia şi în Spania încă o lună, două, trei, la revedere cu fotbalul. Criza va fi la ăştia mici, la noi.

 Nu am nevoie de campionat dacă nu joc cupe europene. Iar dacă nu jucăm cupe europene la toamnă, eu vă spun vouă că FCSB la revedere. Eu nu dau banii mei să-i arunc în foc. Nu sunt dispus să pierd cinci milioane de euro pe an. Iau 3-4 jucători care sunt, Man, Moruţan, Coman, Oaidă, Panţîru, care sunt tineri, îi transfer la un alt club, nu ştiu, văd la ce club, fac o asociere cu alt club, îi transfer acolo şi la FCSB la revedere, să fiţi sănătoşi, faliment!

Salvez ce mai pot salva. Dacă continuă cupele europene nu e niciun fel de problemă. Problema mea e să continue cupele europene, să zicem că chiar dacă nu participăm noi anul acesta, că suntem pe locul 4, nu e o problemă. Dar dacă se opresc cupele europene nu am ce să fac cu campionatul dacă nu joc Liga Campionilor, nu am ce să fac cu locul 2 dacă nu joc Liga Europa. Ce să fac? Să dau bani la jucători să se distreze prin România, pe aici, cu Rapid şi cu Dinamo şi cu Chiajna sau cu CFR? Ce eu dau bani să se distreze lumea? Eu fac fotbal să scot bani din fotbal, nu dau bani ca să se distreze fotbaliştii la distracţie şi hai să ne distrăm şi să ne antrenăm şi să râdem.

Nu, tată, banii mei eu nu-i arunc! Nu-mi bat joc de bani. Nu ştim ce vremuri vor veni, poate va trebui să ajutăm oameni, nu să dăm banii la fotbalişti la mişto, să se distreze ei la fotbal şi să cumpere maşini scumpe. Să cumpere, dar să producă. Dacă e criză, nu mai produce fotbalul, la revedere fotbal", a spus Gigi Becali la Pro X.

FCSB este în acest moment pe locul 2 în Liga 1, la 4 puncte de liderul CFR Cluj, când s-au jucat doar două etape din play-off. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile pe plan intern şi pe plan internaţional în următoarea perioadă, dacă situaţia cu coronavirusul nu va fi rezolvată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri