Ultima oră
Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!” Paul Papp, nemilos cu el şi colegii săi, după egalul cu Botoşani: ”Îmi vine să râd, suntem nişte proşti!”
Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!” Marius Croitoru dă de pământ cu arbitrajul românesc: ”Oamenii aceştia te fac să-ţi crape inima pe bancă!”
„Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi „Am pierdut singuri cele două puncte, am făcut greşeli mari”. Reghecampf s-a supărat pe elevii săi
VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului VIDEO ǀ FC Botoşani – Universitatea Craiova 2-2! Ambele echipe s-au încurcat reciproc în unul dintre cele mai disputate meciuri ale sezonului
EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!” EXCLUSIV | Alt meci, alte erori de arbitraj în Casa Liga 1. ”E inadmisibil!”
Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19 Bianca Andreescu nu va merge la Australian Open. Ea spune că este afectată de faptul că bunica ei a fost bolnavă de Covid-19

Gigi Becali e pus pe fapte mari. Vrea să lase FCSB pentru alt club! ”Mă duc la o echipă din play-off”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20480076/1/bec.jpg

Ideea lui Gigi Becali de a muta lotul de jucători al FCSB la Academica Clinceni e privită cu ochi buni de către Adrian Budeanu, primarul care se ocupă de echipa din Ilfov.

Relaţiile dintre Becali şi Academica Clinceni sunt foarte bune, omul de afaceri investind în echipă, la un moment dat, prin intermediul nepotului său, Vasile Geambazi. Acum, cu Becali dispus să pună în aplicare planul care părea SF la un moment dat, conducerea Academicii se arată încântată.

Ar putea prelua însă alt club

Valeriu Iftime, cel care a colaborat de multe ori cu Gigi Becali pentru transferuri de jucători a anunţat că se gândeşte să renunţe la echipă, iar omul de afaceri din Pipera ar putea profita. De asemenea îi face cu ochiul şi FC Voluntari, formaţie aflată aproape de Bucureşti.

”Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Aţi văzut că echipa merge bine.

Şi la Botoşani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”,
a spus Becali.

Latifundiarul este de părere că poate cumpărat fără probleme un club pe care să-l transforme într-o forţă a campionatului.

”Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul”, a spus Becali, pentru DigiSport.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele