Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Gigi Becali e pus pe fapte mari. Vrea să lase FCSB pentru alt club! ”Mă duc la o echipă din play-off”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 25 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20480076/1/bec.jpg

Ideea lui Gigi Becali de a muta lotul de jucători al FCSB la Academica Clinceni e privită cu ochi buni de către Adrian Budeanu, primarul care se ocupă de echipa din Ilfov.

Relaţiile dintre Becali şi Academica Clinceni sunt foarte bune, omul de afaceri investind în echipă, la un moment dat, prin intermediul nepotului său, Vasile Geambazi. Acum, cu Becali dispus să pună în aplicare planul care părea SF la un moment dat, conducerea Academicii se arată încântată.

Ar putea prelua însă alt club

Valeriu Iftime, cel care a colaborat de multe ori cu Gigi Becali pentru transferuri de jucători a anunţat că se gândeşte să renunţe la echipă, iar omul de afaceri din Pipera ar putea profita. De asemenea îi face cu ochiul şi FC Voluntari, formaţie aflată aproape de Bucureşti.

”Nu mă mut la Clinceni. Păi, eu vreau să iau campionatul sezonul acesta. Mă duc la o echipă clasată între primele 6. Ce, nu e bine la Voluntari? Aţi văzut că echipa merge bine.

Şi la Botoşani mă pot duce. Nu a spus Valeriu Iftime că vrea să vândă clubul?. Una din astea voi alege, nu mă duc eu în altă parte”,
a spus Becali.

Latifundiarul este de părere că poate cumpărat fără probleme un club pe care să-l transforme într-o forţă a campionatului.

”Eu vreau să mă bat la campionat. Dacă-mi vor da suma cerută, le las clubul, dar iau jucătorii pentru că sunt ai mei. Iar eu mă duc la o echipă din play-off pentru că vreau titlul”, a spus Becali, pentru DigiSport.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele