Ultima oră
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova
FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere FED CUP | România - Italia se vede în direct pe Look Sport+. Irina Bara - Elisabeta Cocciaretto 1-6, 3-2, în meciul de deschidere
Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia Mihăilă revine în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari. Informaţiile apărute în presa din Italia

Gigi Becali îi oferă o mărire de salariu colosală lui Florinel Coman. ”Acum are 20.000, îi fac 50.000”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20021592/1/bec.jpg

Gigi Becali este decis să îl ajute pe Florinel Coman, după ce acesta a intrat într-o situaţie nu foarte plăcută zilele trecute şi se află în atenţia legii. Omul de afaceri a precizat să îi va întinde o mână de ajutor mijlocaşul FCSB-ului, să scape din acest context nefavorabil. Se va interesa şi va face totul ca situaţia să se rezolve.

Ba mai mult, latifundiarul a anunţat că vrea să îi mărească salariu, care în prezent este de 20.000 de euro şi să îl facă de 50.000 de euro.

”Dacă o să aibă o cota joasă, eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50.000 de euro pe lună. Acum are 20.000, îi fac 50.000”, a anunţat Becali, la Realitatea Sportivă.

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele