Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Gigi Becali, ironizat de Adrian Porumboiu: "Tiki-taka s-a transformat în tiki-toaca"

Superliga Publicat pe 9 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20237814/1/bec.jpg


Aducerea lui Stipe vucur la FCSB de către Gigi Becali pe simplul considerent că are 1.95 metri continuă să atragă ironii din fotbalul românesc. Ultimul care râde de strategia lui Gigi Becali e Adrian Porumboiu.
 
Pe vremea în care fostul arbitru era finanţator la Vaslui şi se lupta direct cu Becali pentru titlul de campion, latifundiarul din Pipera promitea că va transforma FCSB în copia Barcelonei şi că va impune un joc bazat pe posesie şi fotbal-spectacol. Acum, la un deceniu distanţă, Becali şi-a schimbat strategia şi a ajuns în punctul în care transferă fotbalişti la FCSB pe baza înălţimii, pentru a scăpa de emoţii la fazele fixe:
 
"Gigi Becali declara acum câţiva ani că face Barcelona din FCSB, că va juca tiki-taka. Însă tiki-taka s-a transformat în tiki-toaca. Am văzut că el caută jucători înalţi, care să dea cu capul", s-a amuzat Porumboiu, miercuri, la Pro X.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele