Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua
VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou VIDEO | Aşa să te tot uiţi la meciuri! Cel mai electrizant comentator a "lovit" din nou
Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani Horaţiu Giurgiu, legendă a baschetului românesc, a murit la 85 de ani
Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină Prima decizie luată de UTA Arad după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină

Gigi Becali, noi ”săgeţi” către rivalii de la CFR Cluj. ”Oricum acolo Dan Petrescu şi Edi Iordănescu au scos tot ce se mai putea scoate din acea echipă”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 17 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20249967/1/bec.jpg

Gigi Becali este de părere că hegemonia celor de la CFR în Casa Liga 1 se apropie de final. Patronul celor de la FCSB este de părere că Marius Şumudică nu va reuşi să facă performanţă în Gruia, în ciuda campaniei de transferuri din această vară.

Latifundiarul a declarat că nu concepe ca echipa sa să rateze prezenţa în grupele Conference League şi a punctat faptul că preliminariile nu îi dau absolut deloc emoţii.

„Nu mă interesează de transfrurile pe care le face Şumudică la CFR Cluj. Oricum acolo Dan Petrescu şi Edi Iordănescu au scos tot ce se mai putea scoate din acea echipă. Şumudică are multe de schimbat acum, dar pe mine mă interesează doar de echipa mea. Oricum sunt sigur că Şumudică vrea să ne bată pe noi ca să arate că este un antrenor bun, dar hai să vedem dacă o să şi poată să ne bată. Dacă am emoţii în cupele europene? Păi acum stau să îmi fie frică şi prin tururile preliminare? Vom juca şi ne vom califica. Eu vreau să fac bani din aceste meciuri din Europa”, a explicat patronul celor de la FCSB, pentru ProSport.

Adversar accesibil în turul II preliminar

Tragerea la sorţi a meciurilor din turul 2 preliminar din UEFA Europa Conference League a avut loc miercuri. FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe şi-au aflat adversarele. FCSB, vicecampioana Ligii 1, a fost cap de serie şi are parte de un adversar accesibil, Şahtior Karagandy, care este pe loc retrogradabil în noul sezon din campionatul Kazahstanului.

Meciul tur se va juca la Bucureşti, pe 22 iulie, iar partida retur este programată în Kazahstan, pe 29 iulie.

Şahtior Karagandy are două titluri de campioană a Kazahstanului (2011 şi 2012). Lotul este cotat la 6,4 milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Prin comparaţie, lotul FCSB este cotat la 30 de milioane de euro.

Cel mai valoros jucător de la Karagandy este căpitanul echipei, mijlocaşul rus Arsen Khubulov (30 de ani) – cotat la 450.000 de euro. În contrast, ‘perlele’ FCSB, Florin Tănase şi Florinel Coman, sunt cotaţi la câte 5 milioane de euro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele