Ultima oră
Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii" Notele lui Banciu | Necruţător la adresa lui Dan Petrescu, Dennis Man şi Florinel Coman. "Fotbaliştii ăstia care se cred superiori sunt o glumă proastă a societăţii"
VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad VIDEO | Încă un pas greşit pentru Real Madrid. Echipa lui Zidane a scos un punct pe final, cu Real Sociedad
EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face” EXCLUSIV | Ce se întâmplă cu Bălgrădean după venirea lui Arlauskis? Dulca: ”Cred că Edi va discuta cu ei şi aşa va face”
VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere" VIDEO | Edi Iordănescu, marele susţinător al arbitrilor, după ce a primit două penalty-uri. "Am pus prea mult la zid arbitrajul. Trebuie să le dăm încredere"
VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere" VIDEO | Visul frumos s-a terminat pentru FC Argeş! Prepeliţă: "Nu facem o tragedie. Caracterele se văd şi după o înfrângere"
EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri” EXCLUSIV | Aici s-a jucat soarta meciului CFR Cluj - FC Argeş. Momentul decisiv: ”Jucătorii abuzau de driblinguri”

Gigi Becali nu îl lasă la greu pe Florinel Coman: ”Sunt alături de el şi l-am rugat să nu se uite pe la televizor în aceste zile”

FCSB Publicat pe 23 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20004566/1/florinel-coman-accidentare.png

Gigi Becali este decis să îl ajute pe Florinel Coman, după ce acesta a intrat într-o situaţie nu foarte plăcută zilele trecute şi se află în atenţia legii. Omul de afaceri a precizat să îi va întinde o mână de ajutor mijlocaşul FCSB-ului, să scape din acest context nefavorabil. Se va interesa şi va face totul ca situaţia să se rezolve.

”L-am cautat pe Florinel să discut cu el şi să îl mai liniştesc. I-am spus că sunt alături de el şi l-am rugat să nu se uite pe la televizor şi pe site-uri în aceste zile. El este unul dintre jucătorii mei foarte importanţi din echipă. Din punctul meu de vedere el trebuie să joace în următorul meci de campionat. Trebuie să fie bărbat şi să treacă peste acestă problemă. De ce să nu joace?

În cel mai rău caz, el va primi cu suspendare. Nu este vreun infractor şi nu este recidivist. Am văzut că s-a facut atâta tam-tam după acest caz, dar unii văd că spun că nu a avut niciun fel de act la el. Te doare mintea de ce prostii pot să debiteze unii. Staţi liniştiţi că Florinel este bine şi nu îl lasă la greu Gigi Becali”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Poliţia Rutieră i-a întocmit un dosar penal lui Florinel Coman, care a fost prins circulând pe autostradă cu 165 km/oră şi fără permis de conducere valid.

Coman a fost oprit la kilometrul 75 pe sensul Constanţa – Bucureşti şi a prezentat oamenilor legii un document care era similar unui permis de conducere international.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele