Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Gigi Becali nu îl mai vrea la FCSB pe Soiledis. ”Poate să plece chiar şi de acum. Însă băiatul mai are cateva luni contract”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20105479/1/soile.jpg

După Ante Vukusic, FCSB se va despărţi în vară şi de Aris Soiledis. Informaţia a fost confirmată de Gigi Becali, care a declarat că fundaşul grec nu mai intră în planurile de viitor ale echipei, care în prezent este lider în Casa Liga 1.

În iarnă, grecul a fost împins de Gigi Becali şi Mihai Stoica spre FC Argeş, dar a refuzat împrumutul la lanterna roşie de la acea vreme. Cum Radunovic şi Panţîru sunt primele opţiuni pentru banda stângă a apărării, Soiledis nu mai are loc în planurile lui Toni Petrea, iar Gigi Becali nu-i va mai prelungi contractul scadent în această vară.

„Nu mă mai întrebaţi de Soiledis pentru că lucrurile sunt clare cu el. Dacă el vrea, atunci poate să plece chiar şi de acum. Însă băiatul mai are cateva luni contract cu FCSB, mai are până pe 30 iunie si este frumos să îl ţin până la final chiar dacă nu ne vom mai baza apoi pe el.

Dacă mă întrebi acum pe mine, nici nu stiu cu cine s-a mai antrenat în ultimul timp, cu Petrea sau cu Vintilă de pe la echipa a doua, nu m-am mai interesat. Am văzut că a jucat pe la echipa a doua în meciul ăla din Ghencea. Dar din vară nu mai am nevoie de el. Vintilă îl poate folosi când are el nevoie la echipa a doua”
, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Adus să joace fundaş stânga, dar şi în centrul defensivei la nevoie, Soiledis a prins 22 de meciuri din momentul în care, în vara lui 2019, Gigi Becali îi plătea 75.000 de euro lui Valeriu Iftime pentru a-l transfera de la FC Botoşani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele