Ultima oră
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”
Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!” Robert Lewandowski îi linişteşte pe fanii lui Bayern Munchen, răspuns ferm: „Nu trebuie să demonstrez în altă ligă. Sunt ca un vinul!”

Gigi Becali nu mai vrea să audă de Andrei Vlad. ”Dacă face figuri şi nu înţelege cu vorba bună e treaba lui, dar la noi el este deja istorie”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 1 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20331099/1/becali.jpg

Gigi Becali plănuieşte să îl dea pe Andrei Vlad la Universitatea Craiova şi să îl ia la schimb pe Mirko Pigliacelli.

Se pare însă că Vlad nu este deloc interesant de a ajunge sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf şi refuză transferul la Craiova. Vestea l-a enervat pe Gigi Becali, care conform celor de la Fanatik îl va trece pe banca de rezerve. Titular ar urma să fie Cătălin Straton, folosit foarte puţin sezonul trecut, dar de fiecare dată când a evoluat a făcut-o bine şi a avut evoluţii constante.

Becali este foarte supărat pe decizia fotbalistului său şi a anunţat că nu va mai permite să fie folosit în echipa de start a FCSB-ului.

„Nu mă interesează ce face Vlad ăsta. Dacă face figuri şi nu înţelege cu vorba bună e treaba lui, dar la noi el este deja istorie. Dacă nici eu nu l-am susţinut şi nu am tras pentru binele lui, atunci cine? I-am spus clar lui Meme că am luat o decizie faţă de el, iar la noi Straton o să fie numărul unu.

Îl am şi pe copilul ăla de la Iaşi, dar am înţeles că mai este şi un copil bun pe la echipa a doua. Dar cu Vlad lucrurile sunt clare. Nu are nicio treabă şi mi-a mâncat o grămadă de meciuri. I s-a urcat la cap că a fost luat pe la naţională şi a crezut că la noi el o să fie pe viaţă titular. Dar m-am săturat.

Am pierdut campionate şi ne-am facut de râs în cupele europene din cauza lui. Eu sunt principalul vinovat fiindcă m-am bucurat la bunul altuia şi Dumnezeu m-a lovit. M-am luat după unul şi altul…că e Messi al portarilor şi voi rupe norii cu el. Vlad îmi datorează multe, iar el ştie asta. Totul are o limită. Nu mai are niciun viitor la noi”, a declarat patronul celor de la FCSB, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele