Ultima oră
VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami VIDEO | Grigor Dimitrov îl răpune pe Carlos Alcaraz în sferturile de finală ale turneului de la Miami
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Gigi Becali pregăteşte transferul anului: Ronaldo Deaconu la FCSB!

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 23 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20440197/1/gaz-metan-medias-dinamo-bucuresti-liga-1-casa-pariurilor-23-04-2021.jpg

Prestaţiile lui Ronaldo Deaconu din acest sezon, în special dubla de senzaţie cu Dinamo, l-au adus pe decarul lui Gaz Metan Mediaş pe lista de transferuri de la FCSB.

Gigi Becali şi-l doreşte mult pe Deaconu, mai ales pentru că a aflat că la finalul sezonului mijlocaşul cu două goluri şi cinci pase decisive în Casa Liga 1, în stagiunea curentă, va deveni liber de contract.

ProSport susţine că finanţatorul roş-albaştrilor ia în calcul să îl aducă pe Deaconu încă din perioada de transferuri din iarnă, pentru a întări şansele la titlu ale FCSB, dacă evoluţiile acestuia se vor menţine în aceeaşi notă. Mutarea este posibilă din iarnă, de asemenea, doar dacă oficialii medieşeni vor cere o sumă modică pentru mijlocaşul, în vârstă de 24 de ani, cotat de Transfermarkt la un milion de euro.

Gigi Becali se fereşte să recunoască public că şi-l doreşte pe Ronaldo Deaconu la FCSB pentru a evita o creştere a preţului decarului în fereastra de transferuri din iarnă, aşa cum a păţit în cazul lui Hervin Ongenda de la FC Botoşani.

”Am glumit. Am zis că dacă îl cheamă şi Andrei, îl luăm. Mi s-au răstălmăcit cuvintele. Nu-l cunosc, nu-l ştiu. Ştiu că e tatăl lui la SRI, ofiţer. În iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze.

Cică e foarte bun jucător, eu nu-l ştiu. Trebuie să-l vrea antrenorul. Întrebaţi-l pe Edi, nu e un jucător pe care să-l iau eu. Eu iau doar jucători de excepţie, care-mi plac mie.”, declara Gigi Becali despre Ronaldo Deaconu, recent, la Pro X.

  • 15 goluri şi 28 de pase de gol are Ronaldo Deaconu în Casa Liga 1, în 132 de meciuri.
mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele