Ultima oră
Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro! Transfer surprinzător. Sepsi şi-a vândut golgheterul cu 700.000 de euro!
Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa Marius Constantin, la Craiova până la 37 de ani! Ce salariu va încasa
VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Începe play-out-ul Ligii 1! UTA - Viitorul, de la ora 17:30, pe Look Sport. Echipele de start
Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!" Parma a avut concurenţă. Un alt club din Italia s-a aflat pe urmele lui Man: "L-am urmărit!"
Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari" Dinamo a pierdut un jucător. Poate ajunge la marea rivală: "Îl vor FCSB şi FC Voluntari"
La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova La fix! Darius Olaru va fi apt pentru derby-ul cu Craiova

Gigi Becali, reacţie dură la adresa unui apropiat: "Face preţurile jucătorilor mei, întrebaţi-l pe el!"

Liga I Publicat pe 26 feb 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20016871/1/marcel-puscas-il-avertizeaza-pe-gigi-becali-1.png
 
Declaraţia vărului său Ioan Becali, care a înaintat o sumă între 3,5 şi 4 milioane de euro pentru transferul lui Florin Tănase, nu i-a picat prea bine lui Gigi Becali.
 
Patronul FCSB se chinuie de ceva timp să-l vândă pe Tănase pe o sumă considerabilă, iar Ioan Becali face eforturi pentru a-l transfera în Statele Unite ale Americii, acolo unde Gică Hagi îl va trimite pe Alexandru Măţan. Doar că discursul public al vărului său nu a fost pe placul lui Gigi Becali, în ciuda faptului că impresarul l-a ajutat să încaseze 11 milioane de euro din transferul lui Dennis Man la Parma:
 
"Giovanni face şi preţurile jucătorilor mei, întrebaţi-l pe el. Ăla şapte-opt milioane, ăla trei milioane, întrebaţi-l pe el dacă ştie mai bine. Nu poate să aibă Tănase preţ la ora asta, când nu sunt transferuri. Dacă ascultaţi ce zice Giovanni, întrebaţi-l pe el, nu pe mine", a declarat Gigi Becali, pentru Sport.ro.
 
”Nu pot să spun numele unei echipe în acest moment pentru Florin Tănase. Da, sunt şanse destul de mari să plece în America, dar totul depinde de valoarea ofertei pe care pot să i-o aduc lui Gigi Becali. Şi, bineînţeles, dacă şi Gigi va fi de acord. Cred că poate fi vorba despre 3,5 - 4 milioane de euro şi atunci toate părţile pot fi mulţumite”, e declaraţia cu care Ioan Becali a stârnit reacţia dură a şefului de la FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele