Ultima oră
EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo” EXCLUSIV ǀ Analiza făcută lui Ionuţ Chirilă, după umilinţa cu U. Craiova. Florescu: ”Rămânerea lui la Clinceni depinde de ce se doreşte acolo”
VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League VIDEO ǀ Brindisi - ”U” BT Cluj-Napoca 71-76. Ardelenii revin fabulos în ultimul sfert şi bifează a doua victorie în Basketball Champions League
Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei Jaqueline Cristian, în ”optimi” la turneul de la Tenerife, după ce a trecut de a doua favorită. Cine va fi adversara ei
Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15 Câştigă cu El Clasico! Look Sport şi PrimaPlay.ro te premiază înainte de Barcelona - Real Madrid. Meciul e LIVE pe Look Sport+, duminică, de la 17:15
Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate” Cel mai bun meci făcut de Craiova în era Reghecampf. ”Le-am spus că au valoare, au calitate”
Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru” Ionuţ Chirilă nu îşi explică jocul echipei sale. ”Noi trebuie să batem alte echipe de nivelul nostru”

Gigi Becali refuzat de unul din cei mai buni jucători din Casa Liga 1. ”A spus clar nu!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20403114/2/bec-bun.jpg

Hervin Ongenda este unul din cei mai în formă jucători din campionatul intern. Evoluţiile sale au atras atenţia celor de la FCSB, fiind chiar la un pas de a semnat cu formaţia lui Gigi Becali.

Marius Croitoru, antrenorul lui Ongenda a explicat că jucătorul a fost curatat de mai multe cluburi, nu doar de FCSB, însă a ales să rămână la formaţia moldavă, la care a revenit în luna septembrie a anului 2020.

„A doua oară când s-a întors, a semnat cu noi pe 2 ani de zile şi acum, în ciuda ofertelor pe care le-a avut, a zis «Marius, mă ţin de promisiune! Ce n-am reuşit să fac în primul an, când ţi-am promis că rămân cu tine, acum rămân până la sfârşitul contractului, indiferent de oferta care vine».

Da (n.r. – a avut ofertă de la FCSB). Ei, a avut de la mai multe echipe, nu numai de la FCSB a avut ofertă concretă în România. Nu vreau să fac public numele celorlalte echipe. A spus clar nu şi, credeţi-mă, era o ofertă peste nivelul Ligii 1, din punct de vedere financiar”,
a spus Marius Croitoru, pentru cei de la AS.ro. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele