Ultima oră
VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor VIDEO | Borussia Dortmund - PSG 1-0. Nemţii iau prima opţiune pentru calificarea în finala Ligii Campionilor
Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!” Victor Piţurcă, deloc impresionat de Florinel Coman. ”Este invizibil! Dispare mult din joc!”
”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator ”M-am decis să nu mai susţin echipa”. Un club din Liga 2 rămâne fără finanţator
"Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic "Au început negocierile cu agentul lui”. Clubul care face tot posibilul să îl aibă pe Risto Radunovic
S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open S-a aflat motivul pentru care Jannik Sinner s-a retras de la Madrid Open
Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A! Dennis Man şi Valentin Mihăilă au pus umărul la revenirea Parmei în Serie A!

Gigi Becali ştie cine este maestrul din linia mediană a FCSB-ului: "El a controlat tot jocul" | VIDEO EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 1 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21510113/1/fc-voluntari-fcsb-superliga-superbet-29-02-2024.jpg

Echipa FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii.

Ilfovenii au deschis scorul în minutul 16, după ce Târnovanu a respins lovitura de cap a lui Robert Popescu, balonul a ajuns la Dumiter şi acesta a înscris pentru 1-0.

La pauză, Elias Charalambous a efectuat trei schimbări prin care jocul "roş-albaştrilor" s-a schimbat total, ehipa reuşind să întoarcă rezultatul prin dubla de senzaţie a lui Florinel Coman.

Baba Alhassan, lăudat de Gigi Becali

Una dintre schimbările efectuate de tehnicianul cipriot la pauza meciului de la Voluntari a fost mijlocaşul Baba Alhassan, care i-a oferit pasa de gol lui Florinel Coman la primul reuşită

Aflat într-o intervenţie telefonică la emisiunea Fotbal Show, Gigi Becali a analizat jocul echipei sale şi a vorbit despre evoluţia lui Baba Alhassan, mijlocaşul adus în această iarnă de la FC Hermannstadt. Latifundiarul din Pipera s-a arătat încântat de prestaţia ghanezului şi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

"El a controlat tot jocul la mijlocul terenului. Are foarte multă stăpânire de sine. Nu se precipită, nu îi e teamă, stă cu mingea, pasează. Nu are niciun fel de frică, e puternic!" , a declarat finanţatorul FCSB-ului, pentru Prima Sport.

FCSB a ajuns din nou la o diferenţă de zece puncte faţă de echipa de pe locul secund, Rapid Bucureşti. Elevii lui Charalambous au 61 de puncte, în timp ce FC Voluntari are 27 de puncte, şi ocupă locul 14.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele