Ultima oră
VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Chelsea - FC Porto 0-0, LIVE pe Look Sport. Ocazie imensă irosită de Corona! Londonezii sunt cu un pas în semifinalele Ligii Campionilor
Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă" Dusan Uhrin Jr revine la Dinamo! Florin Prunea aplaudă decizia fanilor. "Este singura soluţie viabilă în momentul de faţă"
VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe VIDEO | PSG - Bayern Munchen, ACUM pe Look Sport+ şi Look 4K. Nemţii dau lovitura! Moting marchează după ce parizienii lovesc de trei ori bara, prin Neymar şi Mbappe
VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor" VIDEO | Astra, cu un pas în finala Cupei României! Neagoe: "Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de sacrificiul lor"
VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat" VIDEO | Anton, surprins de demisia lui Mulţescu! "În vestiar nu s-a discutat despre asta. Acum am aflat"
EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea" EXCLUSIV | Haos la Dinamo, după demisia lui Mulţescu. "A realizat că nu se poate mai mult. Dinamo şi-a pierdut identitatea"

Gimnastele se mută. Componentele lotului olimpic şi naţional de la Deva se pregătesc la Bucureşti, din 1 februarie

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 29 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/19937121/1/gim.jpg

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, vineri, că de la începutul săptămânii viitoare componentele lotului olimpic şi naţional de la Deva se vor pregăti la Bucureşti, alături de Larisa Iordache, în sala clubului Dinamo.

Se mută pentru pregătire la Bucureşti Silviana Sfiringu, Ioana Stănciulescu, Maria Holbură, Daniela Trică şi Antonia Duţă, împreună cu antrenorii Liliana Cosma, Nicolae Forminte şi Florin Cotuţiu.

Va fi un program comun de pregătire, supervizat săptămânal de antrenorii federali Corina Moroşan şi Angela Cacoveanu.

“Am luat decizia de a le aduce în cantonament la Bucureşti pe componentele lotului de la Deva, gimnaste aflate, cu excepţia Mariei Holbură, în primul an de seniorat, pentru a se pregăti alături de liderul echipei României, Larisa Iordache, având ca scop întărirea spiritului de echipă, o mai bună comunicare între gimnaste şi mai ales, îndeplinirea obiectivelor stabilite atât pentru campionatele europene, unde sperăm să mai calificăm o gimnastă, cât şi pentru o participare cât mai bună la JO de la Tokyo. Este o decizie temporară, pâna la Campionatele Europene de la Basel, când sperăm să mai obţinem un loc la Jocurile Olimpice. Fetele vor face în continuare cursurile şcolare on-line, iar cazarea lor şi a antrenorilor va fi la Hotel Marshal.

Este o acţiune care nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Clubului Dinamo, al COSR şi al hotelului Marshal”, a declarat preşedinte FRG, Carmencita Constantin.

mail-share icon Email
viewscnt

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele