Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Giovanni Becali vs Anamaria Prodan în transferul lui Dennis Man! Cele două variante. Agenta acuză că patronul FCSB a încercat să-i închidă gura cu 100 de mii de euro: "E urât ce a făcut!"

Superliga Publicat pe 28 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19934995/1/giovani-amp.jpg

Transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma este pe punctul de a se materializa, iar golgheterul Ligii 1 din acest moment a plecat deja spre Italia pentru perfectarea actelor.

Mutarea se va face pentru 13 milioane de euro, plus alte două milioane în bonusuri, activabile în funcţie de numărul de goluri înscrise de atacant în Serie A şi de prezenţele acestuia în echipa naţională.

Transferul s-a făcut în cele din urmă prin intermediul lui Giovanni Becali, însă reprezentanta jucătorului, Anamaria Prodan, susţine că a avut o implicare "100%" în negocieri, fiind în discuţii cu reprezentanţii Parmei încă din vara trecută.

Iată cele două variante aduse în spaţiul public de Giovanni Becali şi Anamaria Prodan.

Giovanni Becali: "Credeţi că mă mai chema Parma pe mine dacă vorbeau cu altcineva!?"

"Parma a vorbit cu 20 de oameni până să mă cheme pe mine... (n.r. râzând) Eu vorbesc cu preşedintele, cu vicepreşedintele şi cu directorul sportiv. Dacă există alte persoane... Credeţi că Parma mă mai chema pe mine dacă vorbeau cu alte persoane? Chiar şi în seara asta... Ca să vorbeasă cu Gigi şi până la urmă au vorbit cu Mihai Stoica.

Ei ştiu că brandul Becali a fost şi este un brand în continuare peste tot, în ceea ce priveşte meseria asta de intermediar. Totul depinde de cum se împacă Gigi cu patronul Parmei"
, a decarat Giovanni Becali la Telekom Sport.

Anamaria Prodan: "E transferul meu 100%! Gigi a vrut să-mi dea 100.000 de euro"

Anamaria Prodan susţine că transferul lui Dennis Man a fost făcut în totalitate prin implicarea sa şi dezvăluie că Gigi Becali a vrut să-i ofere n comision de 100.000 de euro pentru a linişti apele.

"Am tăcut din bun simţ când am auzit că vrea să îl bage pe vărul său în acest transfer. Acest transfer îmi aparţine mie 100%. Eu am vorbit cu cei de la Parma. De şase luni vorbesc cu Dennis Man şi tatăl lui. Am vorbit până a fost demis antrenorul de la Parma, după a trebuit să aştept să vină următorul. Am dovezi, o sa vin în România să le prezint. Eu ştiu cine sunt şi ce pot!

[...] E urât ce a făcut. Mi-a zis că îmi dă 100 de mii de euro pentru acest transfer, eu am refuzat clar, eu nu sunt o săracă. Asta să facă cu altcineva. Eu sunt Anamaria Prodan. Nu am ajuns eu să iau 100 de mii de euro de la Becali”
, a spus Prodan, conform ProX.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele