Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Giovanni Stroppa, demis de la Crotone după eşecul cu echipa lui Răzvan Marin, Cagliari

Stranieri Publicat pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20028813/1/giovanni-stroppa.jpg

Conducerea clubului Crotone l-a demis, luni, pe antrenorul Giovanni Stroppa, a anunţat clubul italian. Crotone ocupă ultimul loc în clasament, cu doar trei puncte strânse în ultimele zece meciuri. La Crotone joacă Denis Drăguş. 

Potrivit presei italiene, noul antrenor ar urma să fie Serse Cosmi, în vârstă de 62 de ani, trecut pe la Siena, Lecce sau Palermo.

Răzvan Marin şi Cagliari au demis atrenorul lui Crotone. Au învins cu 2-0 în ultima etapă

Răzvan Marin a fost titular pentru Cagliari în meciul cu Crotone, de pe Look Sport,  în cadrul etapei cu numărul 24 din Serie A. Denis Drăguş nu a fost nici măcar rezervă la Crotone.

Formaţia lui Marin a câştigat cu 2-0, graţie reuşitelor lui Pavoletti, minutul 56, şi Joao Pedro, minutul 60, de la 11 metri. Răzvan Marin a fost integralist. Victoria o mai ridică pe Cagliari în Serie A, dar o menţine pe ultimul loc retrogradabil, 18, cu 18 puncte în 24 de partide. Crotone rămâne ultima în clasament, locul 20, cu numai 12 puncte în 24 de meciuri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele