Ultima oră
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Plecarea lui Hagi de la Farul a fost anunţată, iar ”Regele” recunoaşte: ”Am declarat că mi-aş dori să antrenez şi o altă echipă.”
Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis Anca Todoni, eliminată în optimi la turneul WTA 125 de la San Luis

Gloria Buzău va fi finanţată de primărie până la găsirea unui alt investitor şi va continua să joace în Liga a II-a

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 27 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19933523/1/gloria.jpg

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a explicat, miercuri, într-o postare pe Facebook, cum s-a ajuns la decizia de desfiinţare a echipei de fotbal Gloria Buzău, care activează în Liga a II-a. Toma a explicat că situaţia financiară a municipalităţii este una foarte proastă din cauza pandemiei şi în acest sens nu se justifică cheltuiala cu echipa de seniori care, fiind o echipă de drept public, nu are drept de promovare în Liga I.

Cu toate acestea, primarul municipiului Buzău spune că a primit oferte de la diverşi investitori interesaţi să preia echipa.

"Avem o situaţie foarte proastă în acest an, când, datorită crizei sanitare, pandemia a înregistrat şi o criză financiară, deoarece economia nu a mai funcţionat cum trebuia şi nici nu oamenii nu au mai putut plăti. Mă refer că la nivelul anului trecut colectarea, gradul de colectare în municipiul Buzău a fost puţin peste 50 la sută. Am propus ca, printre alte măsuri pe care le luăm pentru reducerea costurilor, deoarece nu avem posibilitatea să promovăm legal prin legea sportului şi prin reglementările date de Federaţia Română de Fotbal, Club Municipal nu poate să promoveze în Liga I şi atunci am decis să desfiinţăm practic, să ne retragem numai la nivelul echipei mari, echipa care este în Liga a II-a, nu şi la nivelul centrului de copii şi juniori.

Acest anunţ a provocat multe discuţii, inclusiv toată presa centrală a dat despre ceea ce s-a întâmplat la Buzău, nota bene, însă în situaţia asta am primit mai multe propuneri de discuţie cu posibili investitori, inclusiv din străinătate, care să vină alături de noi sau singuri să încerce să promoveze echipa în Liga I", a spus Constantin Toma, primarul municipiului Buzău.

El spune că a acceptat să continue în Liga a II-a cu echipa de seniori până la identificarea unui investitor care să preia echipa. Toma avertizează însă că nu va permite preluarea echipei de către oricine, mai ales că municipalitatea a investit mult în baza sportivă care va fi pusă la dispoziţia echipei, dacă aceasta va deveni una de drept privat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele