Ultima oră
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”

Goge, atac la adresa arbitrajului. ”Mai aveau puţin şi îi lăsau pe toţi să bată până reuşeau să înscrie”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 11 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19418384/1/gog.jpg

Petrolul şi Rapid au terminat la egalitate, scor 0-0, într-un meci foarte animat, deşi nu s-a marcat. Trupa lui Dan Alexa continuă seria fără gol din 2020, iar promovarea pare încă departe.

Petre Goge, fotbalistul Rapidului s-a arătat complet dezamăgit de arbitru, care a permis celor de la Petrolul să execute de trei ori de la 11 metri, iar portarul giuleştenilor a fost eliminat pentru proteste.

Putem spune că e un punct câştigat, că am jucat în şapte, opt oameni, nici nu mai ştiu. Asta este istoria Rapidului, se luptă cu toată lumea, dar sper că punctul de azi să ne ajute să ajungem pe locul de baraj sau pe o poziţie promovabilă.

Nu ştiu ce a văzut domnul arbitru, nu e posibil să bată trei penalty-uri, mai aveau puţin şi îi lăsau pe toţi să bată până reuşeau să înscrie. Ce s-a întâmplat astăzi nu este corect, sper să analizeze Federaţia”, a declarat Petre Goge, imediat după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele