Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Golgheterul Lituaniei este liber de contract şi vrea înapoi în Casa Liga 1. Care sunt cele două echipe cu care ar vrea să semneze

Stranieri Publicat de Daian Cutu pe 22 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19625630/1/antal.jpg

Liviu Antal (31 de ani) şi-a terminat periplul în Lituania, acolo unde a câştigat titlul de campion cu Zalgiris Vilnius, dar şi pe cel de golgheter. Din păcate nivelul scăzut al campionatului baltic nu l-a adus în vederile lui Mirel Rădoi pentru a fi convocat la naţională.

Atacantul a declarat că este liber de contract şi ar vrea să revină în Casa Liga 1. Principalele sale ţinte sunt FCSB şi CFR Cluj, formaţii care sunt în fruntea clasamentului.

„Eu sunt liber de contract acum. Am terminat contractul cu cei din Lituania. De oriunde voi avea o provocare, voi accepta, dacă va fi vorba să mă lupt pentru un trofeu. Este altceva să joci pentru un trofeu.

Cei din Lituania mă consideră un jucător important pentru ei, vor să rămân acolo, m-aş întoarce, dar în acelaşi timp aş vrea să mă întorc şi în România, pentru că la noi fotbalul este mult mai iubit, mult mai popular.

Luând în considerare faptul că Steaua, Dinamo, CFR, Craiova, sunt printre cele mai titrate echipe din România, clar te tentează. Dacă ar veni o ofertă aş acepta o provocare la FCSB sau CFR, de ce nu? Este o provocare pentru a câştiga un trofeu şi asta îşi doreşte oricine”
, a spus Liviu Antal, potrivit Antena Sport.

De-a lungul experienţei lituaniene, Antal a fost unul dintre cei mai buni jucători din campionatul baltic, marcând 54 de goluri în 98 de meciuri pentru Zalgiris şi câştigând titlul de golgheter în stagiunea 2017/2018, la un an după ce pleca de la CFR. Iar palmaresul său conţine titlul şi Supercupa României cu Oţelul, titlul de golgheter în Casa Liga 1 2013/2014, dar şi Supercupa Lituaniei câştigată cu Zalgiris în 2020.

 

300.000 de euro valorează Antal, care are o singură selecţie în naţionala României, în 2011.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele