Ultima oră
Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”

Tun financiar dat de CFR Cluj! Clubul de top din Premier League a pus pe masă 3,5 milioane de euro pentru jucător: ”Este un fotbalist modern!”
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii au egalat cu o super reuşită
Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri

Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză de Fotbal pentru o nouă serie de infracţiuni legate de pariuri
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale

Golul de generic al lui Bittencourt şi defensiva de fier strâg lupta la retrogradare. Schalke 04 - Wertder Bremen 0-1. Oaspeţii sunt aproape de un loc care asigură salvarea de la retrogradare

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 30 mai 2020
mail-share icon Email

  • Schalke 04 - Werder Bremen 0-1 (Bittencourt 32)

Confruntarea dintre Schalke şi Werder este un meci între două echipe care au reprezentat constant Germania în cupele europene în acest mileniu.

Werder Bremen a câştigat cu 1-0 şi a reuşit a treia etapă consecutivă fără gol primit, interval în care a acumulat 7 puncte.

Deşi Werder are cel mai slab sezon din istorie conform statisticilor şi trebuie să aibă grijă să nu ajungă în situaţia celor de la Hamburg sau Stuttgart, alte două echipe de tradiţie ale Germaniei, care de curând au retrogradat şi se zbat pentru revenirea în Bundesliga, speranţele de salvare sunt mari, mai ales după succesul de azi.

Echipa pregătită de Florian Kohfeldt se apropie la doar 2 puncte de Dusseldorf, care ocupă locul ce duce la barajul de menţinere şi la 3 puncte de Koln, ocupanta locului 15, poziţie care asigură rămânerea şi în sezonul 2020-2021 al Bundesligii.

Unicul gol a venit după ce Todibo a greşit o minge simplă la mijlocul terenului, iar Bittencourt a finalizat cu o execuţie superbă din afara careului, mingea ducându-se direct în vinclu, fără vreo şansă pentru portar.

Marcatorul golului a fost schimbat la pauză, din cauza unei accidentări.

Repriza a doua a adus un asediu ofensiv al celor de la Schalke, dar defensiva oaspeţilor nu a cedat, în ciuda încercărilor disperate ale lui Kutucu şi Matondo.

Echipele de start:

Schalke: Nubel – Todibo (46 Oczipka), Sane, Kabak – Miranda (80 Burgstaller), Schopf, McKennie (55 Boujellab), Kenny – Caligiuri, Matondo (46 Raman) – Gregoritsch (58 Kutucu)

Bremen: Pavlenka – Gebre-Selassie, Langkamp, Moisander, Friedl, Vogt – Eggstein, Klaassen, Bittencourt (46 Osako, 90+1 Gross)– Sargent (70 Bargfrede), Rashica (58 Selke)

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele