Ultima oră
LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00 LIVE BLOG EURO 2020, ziua 5 | Ungaria - Portugalia, ACUM, la Budapesta. Ocazie imensă irosită de Cristiano Ronaldo! Franţa - Germania, de la 22:00
Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul" Pablo Cortacero şi-a anunţat revenirea la Dinamo! Mario Nicolae: "A spus că a rezolvat totul, că are planul făcut cu acţionariatul"
Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro Dinamo a refuzat 400.000 de euro pentru Deian Sorescu. A trimis o contraofertă de un milion de euro
Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020 Cristiano Ronaldo a mai bifat două recorduri, după debutul Portugaliei la EURO 2020
Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor” Dinamo nu-l mai poate ţine pe Paul Anton. Ce oferte are mijlocaşul ”câinilor”
Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine" Dinamo confirmă varianta insolvenţei, după ce fanii au negat-o vehement. Mario Nicolae: "Ne-ar ajuta să construim mai bine"

Goretzka este indisponibil pentru meciul Germaniei cu Franţa, de la EURO

EURO 2020 Publicat pe joi, 18:29
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38209/20240216/1/goretzka.jpg

Internaţionalul german Leon Goretzka este indisponibil pentru primul meci al naţionalei Germaniei la Euro-2020, cu Franţa, programat marţi, în grupa F.

Potrivit AFP, Goretzka a revenit la antrenamente după o accidentare la picior, dar nu va putea evolua împotriva Franţei.

“Nu se pune problema ca el să joace în primul meci. Însă este un jucător important. Sunt sigur că va juca un rol important la acest turneu”, a declarat directorul echipei Germaniei, Oliver Bierhoff.

Germanii au programate celelalte două partide din grupele Euro-2020 în 19 iunie cu Portugalia şi în 23 iunie cu Ungaria.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2020

Ultimele articole Toate articolele