Ultima oră
Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter Juventus - Spal 4-0. „Bătrâna Doamnă”, cu Radu Drăguşin titular, trece la pas în semifinalele Cupei Italiei unde o aşteaptă Inter
Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane” Gigi Becali a obţinut un profit colosal de pe urma lui Dennis Man. ”Vă zic eu că dacă nu se întâmpla cu pandemia vorbeam de 500-700 de milioane”
Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport Danemarca - Spania şi Suedia - Franţa sunt semifinalele Campionatului Mondial. Partidele se văd vineri, în direct pe Look Sport
EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el" EXCLUSIV | Conflictul Zlatan-Lukaku a dus la un dialog amuzant în studioul Fotbal Look. Pe cine pariază George Florescu: "Aş merge pe el"
EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea EXCLUSIV | Revenirea lui Filip, analizată la Fotbal Look: "E o achiziţie bună, îşi face treaba". Cum vede George Florescu mutarea
Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată” Jerry Gane, detalii de ultim moment despre spaniolii de la Dinamo. ”Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători. Ar fi fost o situaţie delicată”

Granzii trebuie să scoată bani grei ca să îl transfere. Florian Wirtz şi-a prelungit contractul cu Bayer Leverkusen până în 2023

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 23 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19826062/1/wir.jpg

Mijlocaşul Florian Wirtz, mare speranţă a fotbalului german, şi-a prelungit contractul cu Bayer Leverkusen până în 2023.

La începutul iunie, la 17 ani şi 34 de zile, el devenise cel mai tânăr marcator din istoria Bundesligii, însă între timp a fost întrecut de Youssoufa Moukoko, de la Borussia Dortmund, care a înscris la 16 ani şi o lună.

În acest sezon, Wirtz a marcat două goluri şi a dat patru pase decisive.

Wirtz a început fotbalul la academia de juniori a celor de la Brauweiler, după care FC Koln l-a luat gratuit în anul 2018. Iar din iarna anului acesta a fost adus la echipa U-19 a lui Bayer Leverkusen, în scurt timp tehnicianul Peter Bosz l-a remarcat şi l-a adus la prima echipă, unde a şi debutat.

Top 5 cei mai tineri debutanţi din istoria Bundesligii:

  • 1. Nuri Sahin(Turcia) - 16 ani, 11 luni şi o zi- Borussia Dortmund
  • 2.Yan Aurel Bisseck(Germania)- 16 ani, 11 luni şi 28 de zile - FC Koln
  • 3.Florian Wirtz(Germania) - 17 ani şi 15 zile- Bayer Leverkusen
  • 4.Jurgen Friedl(Germania) - 17 ani şi 26 de zile- Frankfurt
  • 5.Ibrahim Tanko(Ghana) - 17 ani, o lună şi 30 de zile - Borussia Dortmund
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele