EUROPEANUL DE HANDBAL PE PLAJĂ, PE LOOK SPORT! GREII CU CARE ROMÂNIA VA ATACA TITLUL SUPREM - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți

EUROPEANUL DE HANDBAL PE PLAJĂ, PE LOOK SPORT! GREII CU CARE ROMÂNIA VA ATACA TITLUL SUPREM

Look Sport transmite Finala Campionatului European de Beach Handball Intercluburi. Evenimentul găzduit de Baia Mare, între 6 și 9 iunie 2019, va reuni peste 400 de sportivi din 15 țări. Competiția va aduce și câteva premiere.

Întrecerea se va desfășura pe trei terenuri, iar numărul echipelor participante a fost suplimentat de la 24 la 28. Ba mai mult, capacitatea tribunelor unde vor avea loc meciurile va depăși 1.000 de locuri. De asemenea, vor fi și partide care se vor juca în nocturnă. Asta va aduce un plus de spectacol pentru public, dar și o calitate excepțională a transmisiilor live. De nocturnă s-a ocupat Claudiu Breban, unul dintre puținii profesioniști români, când vine vorba de intalații de iluminat la evenimentele sportive.

De numele lui se leagă meciul din Cupa României din 2015, când FCM Baia Mare a pierdut după palty-uri în fața celor de la Steaua București. Din CV-ul acestuia face parte și iluminarea altor stadioane precum cele din Sibiu, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe și Călărași.

CU EI ATACĂM TITLUL EUROPEAN

Iubitorii handbalului pe nisip vor avea ocazia să revadă echipele Beach Girls (FOTO) și Tricolorii (FOTO), în Centrul Vechi din Baia Mare. Naționalele României au terminat anul trecut pe locul 2 în cadrul unei etape de Campionat European de Beach Handball Intercluburi (ebt) care a avut loc în Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine