Ultima oră
Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială Echipa masculină de sabie juniori a României este vicecampioană mondială
Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil Emmanuel Macron va juca miercuri un meci de fotbal în scop caritabil
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul VIDEO | FCU Craiova - Dinamo 0-1, în direct la Prima Sport 1! Milanov deschide scorul
Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii” Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”
Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică” Garbine Muguruza şi-a anunţat retragerea din activitate: “Povestea mea în acest sport a fost fantastică”
Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie Vocile drumului către EURO 2024, premiate de APS. Emil Grădinescu şi Costi Mocanu, copleşiţi de emoţie

Griezmann, dorit de Manchester City! Cum au ajuns ”cetăţenii” la o astfel de variantă

Barcelona Publicat pe 5 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20277236/1/griezmann.jpg

Manchester City ar da o adevărată lovitură prin aducerea lui Antoine Griezmann, 30 de ani, de la Barcelona. Atacantul este dorit de ”cetăţeni”, se pare, după ce aducerea lui Harry Kane a picat. Tottenham a declinat propunerea de 116 milioane de euro, iar Manchester City s-a reorientat.

În această vară, s-au făcut două transferuri de la Manchester City la Barcelona, iar acestea ar putea continua. Invers însă, după ce ”cetăţenii” au început să se intereseze sub ce formă îl pot luat pe Griezmann. Realist vorbind, mutarea pare greu de realizat. E greu de crezut că Barcelona îl va vinde pe francez.

Manchester City şi Barcelona, schimburi de jucători?  Barcelona pare că vrea să îşi facă echipa pentru sezonul următor pe ”scheletul” lui Manchester City. După ce i-au luat pe Eric Garcia şi Sergio Aguero, catalanii vor acum alţi doi fotbalişti de la ”cetăţeni”, iar în calcule sunt luate chiar două schimburi de jucători, după cum se arată în presa din Spania şi Anglia.

Barcelona îi vrea pe fundaşul Joao Cancelo şi pe mijlocaşul Bernardo Silva şi îi oferă la schimb pe mijlocaşii Sergi Roberto şi Ousmane Dembele. Jurnalistul Duncan Castles, de la Sunday Times, a înaintat ipoteza în presa internaţională, după care informaţia a fost luată şi de alte mari agenţii de presă.

Barcelona pregăteşte şi primele debarcări în această vară, după primele noutăţi, Eric Garcia şi Sergio Aguero. Cei mai importaţi jucători puşi pe lista neagră de conducere sunt doi fundaşi, Samuel Umtiti (27 de ani) şi Clement Lenglet (25 de ani). În privinţa primului, în mare măsură debarcarea lui a fost programată din pricina faptului că nu a dat un randament deloc bun în ultima perioadă, dar şi pentru că are un slariu foarte mare.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele