Ultima oră
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”
Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie Sergio Rico va fi supus unor noi teste, înaintea de revenirea în competiţie
Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen Încă două nume mari au apărut pe lista de antrenori a celor de la Bayern Munchen
Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie" Şoc în Superligă! Unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români ameninţă că pleacă! "Mai bine nu mai fac această meserie"
Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului Elias Charalambous a făcut anunţul! Veste extraordinară pentru fanii liderului
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat

Guardiola confirmă transferul de 55 de milioane de lire: "Îi dorim tot binele şi îi mulţumim!"

Premier League Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19408403/1/pep1.jpg


Pep Guardiola (49 de ani) a confirmat, miercuri, că Leroy Sane (24 de ani) se îndreaptă spre Bayern Munchen. În conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Liverpool, managerul catalan i-a mulţumit mijlocaşului ofensiv german şi i-a urat succes la noul club.
 
Bayern şi City s-au înţeles asupra sumei de 55 de milioane de lire sterline, iar Sane e aşteptat în Bavaria pentru a face vizita medicală şi a semna contractul. Guardiola şi l-ar mai fi dorit pe Sane pe Etihad Stadium, dar respectă decizia luată de internaţionalul german, care consideră că plecarea la Bayern este un pas în faţă pentru cariera sa: "Pare rezolvat, dar nu e încă făcut. Sunt mici probleme, dar cred că va ajunge la Bayern. Îi dorim tot binele şi îi mulţumim pentru anii petrecuţi împreună. Va avea un alt capitol la un club fantastic, aşa cum este Bayern. El a dorit să plece. Fiecare are propria viaţă, iar el a decis să meargă mai departe. Mi-aş fi dorit să rămână, dar el a crezut că-i va fi mai bine la Bayern", a declarat Guadiola, într-o conferinţă de presă.
 
Transferat de la Schalke cu 52 de milioane de euro, în 2016, pe când avea doar 20 de ani, Sane o lasă pe City după 135 de meciuri, 39 de goluri şi 45 de pase decisive.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele