Ultima oră
Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord” Fostul fotbalist anunţă că a fost vizitat de poliţie de patru ori în trei zile. „Bun venit în Coreea de Nord”
Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor Dorit de Barcelona şi Manchester United, Julian Nagelsman a anunţat unde va antrena din sezonul viitor
Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid Vestea pe care toţi fanii FCSB-ului o aşteptau! Revenire de senzaţie pentru derby-ul cu Rapid
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”

Guardiola s-a decis! Primele nume trecute pe lista de transferuri, pentru campania din vară

Manchester City Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38269/20154475/1/guardiola.jpg

Manchester City îşi face strategia pentru vară şi drept dovadă a trecut, deja, trei fotbalişti pe lista de transferuri. Conform unor informaţii apărute în presa din Anglia, este vorba, printre ei, şi de un jucător din Premier League.

Kalvin Phillips (25 de ani), de la Leeds, a făcut un sezon foarte bun, motiv pentru care a intrat în atenţia lui Pep Guardiola. Pe lângă el, antrenorul mai are pe listă şi alt nume, precum Ismael Bennacer, de la AC Milan, şi Miralem Pjanic, de la Barcelona.

Până să se meargă în negocieri concrete cu cluburile amintite, Manchester City a anunţat transferul unui tânăr jucător brazilian de 17 ani, de la echipa Fluminense. Este vorba de aripa Kayky, care va rămâne însă la Fluminense până la finalul sezonului. City nu a precizat valoarea tranzacţiei, dar potrivit presei din Anglia, mutarea se învârte în jurul a 10 milioane de euro.

Însă, clubul brazilian mai păstrează 20% dintr-un viitor transfer, dar şi alte bonusuri în funcţie de performanţele acestuia pentru ”cetăţeni”. La numai 17 ani, Kayky a jucat în acest sezon nouă meciuri pentru Fluminense, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă, potrivit Transfermarkt.

Suntem bucuroşi să confirmăm că am ajuns la un acord cu Fluminense pentru viitorul transfer al lui Kayky. Tânărul atacant va rămâne în Fluminense până la sfârşitul sezonului brazilian”, a anunţat Manchester City.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Manchester City

Ultimele articole Toate articolele