Ultima oră
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”
Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu

Neluţu Varga s-a săturat! Patronul CFR-ului, decizie de ultimă oră după ce se înţelese cu Dan Petrescu
Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off” Paul Papp a semnat! ”Vreau în play-off”

Gură de oxigen pentru atacul Craiovei. Când revine pe teren Elvir Koljic

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 5 iun 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20232578/1/koljicfb.jpg

Veste excelentă pentru Universitatea Craiova. Sorin Cârţu a anunţat că Elvir Koljic s-a recuperat şi se va pregăti din prima zi de la reunire alături de colegi. Vârful bosniac este aşteptat să fie principala ”gură de foc” a lui Marinos Ouzounidis.

Pe Koljic îl aşteptăm să revină acum, să aibă consistenţă în joc şi să dea consistenţă jocului nostru, pentru că ne-a lipsit în perioada asta, cât a fost accidentat.

Să sperăm că nu o să mai aibă ghinionul ăsta, pe care l-a avut altădată. Da, o să-l vedem în echipă de la începutul campionatului”, a declarat Sorin Cârţu, pentru Prosport.

Accidentat încă din luna octombrie, vârful bosniac s-a întors pe teren în speranţa că va da o mână de ajutor echipei sale în lupta de la distanţă cu FCSB şi CFR, dar a cedat după partidele cu FCSB, CFR şi Viitorul Pandurii, din Cupa României. Atacantul a plecat în Portugalia, pentru a urma un proces de recuperare, însă se pare că încă mai acuze anumite dureri.

Elvir Koljic a evoluat în acest sezon în 10 meciuri şi a marcat de 6 ori. Toate reuşitele au venit în campionat.

mail-share icon Email
viewscnt