Ultima oră
Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo” Dragomir are informaţii că FCSB stă pe un butoi de pulbere: ”Gigi nu mai vrea să bage bani, iar echipa va ajunge mai rău decât Dinamo”
August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat August plin de fotbal din Champions League şi Europa League, pe Look Plus, cu meciuri aproape zilnic! Programul a fost confirmat
”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului ”Nu mai pot! Am avut gol valabil, anulat aiurea. Cu FCSB ni s-a scos balonul din poartă”. Marius Croitoru vede o conspiraţie împotriva Botoşaniului
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup
Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00 Teja vs. Hagi în meciul celor mai bune echipe din play-out. FC Voluntari - Viitorul, live pe Look Sport de la ora 20:00
Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică" Invitaţia primită de Simona Halep: "O aşteptăm pentru o ediţie istorică"

Guvernul francez a anunţat redeschiderea cinematografelor şi a stadioanelor, Câţi oameni pot asista la un meci

Ligue 1 Publicat pe 20 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19397004/1/fani-psg.jpg


Cinematografele şi cazinourile vor fi redeschise de luni în Franţa, a anunţat Guvernul în noaptea de vineri spre sâmbătă, adăugând că stadioanele vor primi public începând din 11 iulie cu maximum 5.000 de spectatori, conform AFP.
 
"Ameliorarea situaţiei sanitare" în legătură cu pandemia de Covid-19 permite ''ridicarea anumitor restricţii, cu condiţia ca fiecare să fie în continuare vigilent'', a precizat Guvernul într-un comunicat.
 
Campionatul de fotbal al Franţei 2019-2020 a fost definitiv oprit la 8 martie din cauza epidemiei. Liga profesionistă de fotbal speră ca sezonul viitor să înceapă la 23 august. 
 
Franţa a înregistrat 14 noi decese din cauza Covid-19 în spitale în ultimele 24 de ore, numărul total al morţilor ajungând la 29.617 de la începutul epidemiei, potrivit unui bilanţ oficial publicat vineri.                
 
Numărul maxim de 5.000 de spectatori pe stadioane şi hipodroame ar putea fi schimbat dacă situaţia sanitară se îmbunătăţeşte de la mijlocul lunii august, a precizat Guvernul. 
 
Redeschiderea cluburilor, a târgurilor şi saloanelor şi reluarea croazierelor internaţionale ar putea fi decise "începând din septembrie" dacă pandemia continuă să se restrângă, a adăugat Executivul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele