Ultima oră
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României

Guvernul francez a anunţat redeschiderea cinematografelor şi a stadioanelor, Câţi oameni pot asista la un meci

Ligue 1 Publicat pe 20 iun 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/19397004/1/fani-psg.jpg


Cinematografele şi cazinourile vor fi redeschise de luni în Franţa, a anunţat Guvernul în noaptea de vineri spre sâmbătă, adăugând că stadioanele vor primi public începând din 11 iulie cu maximum 5.000 de spectatori, conform AFP.
 
"Ameliorarea situaţiei sanitare" în legătură cu pandemia de Covid-19 permite ''ridicarea anumitor restricţii, cu condiţia ca fiecare să fie în continuare vigilent'', a precizat Guvernul într-un comunicat.
 
Campionatul de fotbal al Franţei 2019-2020 a fost definitiv oprit la 8 martie din cauza epidemiei. Liga profesionistă de fotbal speră ca sezonul viitor să înceapă la 23 august. 
 
Franţa a înregistrat 14 noi decese din cauza Covid-19 în spitale în ultimele 24 de ore, numărul total al morţilor ajungând la 29.617 de la începutul epidemiei, potrivit unui bilanţ oficial publicat vineri.                
 
Numărul maxim de 5.000 de spectatori pe stadioane şi hipodroame ar putea fi schimbat dacă situaţia sanitară se îmbunătăţeşte de la mijlocul lunii august, a precizat Guvernul. 
 
Redeschiderea cluburilor, a târgurilor şi saloanelor şi reluarea croazierelor internaţionale ar putea fi decise "începând din septembrie" dacă pandemia continuă să se restrângă, a adăugat Executivul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele