Ultima oră
Ian Foster va antrena în Japonia Ian Foster va antrena în Japonia
NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului NEWS ALERT | Lovitură de teatru! Informaţia care dinamitează viitorul Rapidului
Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice Nu vor avea adversar! Echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii pentru Jocurile Olimpice
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul

Guvernul german critică faptul că la meciul FC Koln - Borussia Monchengladbach au asistat prea mulţi spectatori

Bundesliga Publicat pe 29 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20485361/1/fc-koln.jpg

Guvernul german a criticat faptul că la meciul dintre FC Koln şi Borussia Monchengladbach au asistat 50.000 de spectatori, în mijlocul celui de-al patrulea val de Covid-19.

"Este foarte greu de înţeles că 50.000 de oameni se adună pe un stadion de fotbal", a denunţat în cadrul unei conferinţe de presă purtătorul de cuvânt al guvernului Angelei Merkel, Steffen Seibert. "S-ar putea să fim surprinşi de aceste imagini când (...) pieţele de Crăciun sunt închise în alte regiuni”, a adăugat Seibert.

Aproximativ 50.000 de persoane au participat sâmbătă la derby-ul din Renania de Nord-Westfalia dintre FC Koln şi Monchengladbach, pe care echipa gazdă l-a câştigat cu 4-1. Acest aflux puternic de suporteri, adesea fără măşti şi puţin preocupaţi de respectarea regulilor de dinstanţare, a stârnit multe critici în Germania.

Sistemul federal german oferă celor 16 regiuni o autonomie semnificativă în organizarea evenimentelor publice. Un alt meci din Bundesliga dintre Leipzig şi Bayer Leverkusen s-a jucat fără spectatori.

"Această inegalitate între diferitele landuri când vine vorba de evenimente majore, şi nu doar de evenimente sportive, este extrem de nesatisfăcătoare”, a denunţat Steve Alter, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă.

"Reducerea contactelor trebuie să se aplice puţin câte puţin la noi toţi”, a spus Seibert, avertizând că "cele mai mari incidenţe nu vor rămâne în sudul şi estul” ţării, zonele cele mai afectate de acest nou val de infecţii.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele