Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Gyor - Sepsi, scor 73-69, în ultimul meci din grupa B a FIBA Euro Cup la baschet feminin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 1 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20488411/1/sep-bas.jpg

Campioana României la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă în deplasare, de formaţia ungară Uni Gyor, scor 73-69 (44-39), în ultimul meci din grupa B a FIBA Euro Cup. Sepsi era calificată anterior în faza play-off a competiţiei.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Mompremier 18 puncte, pentru gazde, respectiv Fraser 27, pentru Sepsi.

Campioana României încheie grupa B cu 10 puncte, momentan pe locul 1.

Joi va avea loc ultima dispută din grupă, între liderul BC Prometey - Elazig Ozel, care va stabili clasamentul final. Însă, indiferent de acest rezultat, BC Prometey şi Sepsi sunt calificate în faza play-off a FIBA EuroCup.

Rezultatele complete ale echipei Sepsi în grupa B sunt: 64-86 şi 80-78 cu BC Prometey, 62-47 şi 71-65 cu Elazig Ozel, 70-65 şi 69-73 cu Uni Gyor.

Din grupe se califică mai departe primele două clasate în fiecare grupă, plus patru echipe de pe locul 3 cu cea mai bună linie de clasament, în ambele conferinţe, adică un total de 32 de echipe.

Campioana României a început sezonul în preliminariile Euroligii, dar nu a ajuns în faza grupelor şi continuă astfel în FIBA Euro Cup.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele