Ultima oră
Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale! Nagelsmann cel Mare! VIDEO | Leipzig dă lovitura în minutul 88, bate Atletico cu 2-1 şi merge în semifinale!
Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus Serena Williams, victorie în primul mare meci după pandemia de COVID-19: trei seturi în al 31-lea "blockbuster" cu sora Venus
Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul" Cristi Borcea, prima reacţie după vânzarea lui Dinamo. Condiţia pentru mari performanţe în viitor: "Doar dacă e gata şi stadionul"
Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat Cinci cazuri de coronavirus la Malaga. Şi Darwin Machis, de la Granada, este infectat
Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera” Cum a comentat Lucescu ”trădarea” deceniului în fotbalul din Ucraina. ”Pentru Şahtior rămân o legendă, însă aveam nevoie de competiţie, să fiu pe teren, să simt atmosfera”
Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!" Cosmin Contra, marea lovitură a spaniolilor? "Am un precontract semnat cu el!"

Haaland, apariţie inedită în vacanţă. Ce hobby atipic are. FOTO

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 16 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/19423324/1/haaland.jpg

După ce a avut un sezon de excepţie la Borussia Dortmund, cu care a terminat vicecampion în Bundesliga, Erling Haaland îşi petrece vacanţa de vară în Norvegia, ţara sa natală.

Atacantul a fost surprins pe câmp, la volanul unui tractor folosit la ferme. Acesta a postat imaginea care s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare, iar la scurt timp cei de la Dortmund au dat un comentariu amuzant: Erling Fermierul".

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri