Ultima oră
Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport Miercuri începe faza a doua a Campionatului Mondial de Handbal. Partidele se văd pe Look Sport
OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu OFICIAL | Un nou transfer anunţat de Kayserispor, echipa lui Dan Petrescu
Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul Alexandru Răuţă a acceptat şi el oferta suporterilor de a-şi micşora salariul
Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo" Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero: "Pregătim ceva important pentru Dinamo"
Cristian Dulca este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal feminin Cristian Dulca este noul selecţioner al echipei naţionale de fotbal feminin
A uitat complet de Dinamo! Aleix Garcia, încântat de transferul în La Liga. ”Mă identific cu stilul lui Eibar. Este o echipă ofensivă, care preferă să facă un pressing avansat” A uitat complet de Dinamo! Aleix Garcia, încântat de transferul în La Liga. ”Mă identific cu stilul lui Eibar. Este o echipă ofensivă, care preferă să facă un pressing avansat”

Haaland, bilanţ emoţionant la final de an. ”E greu să aleg care a fost cel mai frumos moment, dar cel mai frumos gol este unul marcat în meciul din UEFA Champions League cu PSG”

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 25 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19828342/1/haaland.jpg

Erling Haaland a avut parte de un an incredibil. Cele 33 de goluri şi şase pase de gol pentru Borussia Dortmund în 32 de jocuri i-au adus premiul Golden Boy şi, mai nou, a fost ales cel mai bun fotbalist norvegian al anului.

Puştiul de 20 de ani şi-a rememorat cele mai bune momente ale anului, printre care se numără şi meciul pe care l-a disputat contra României, când a marcat un hattrick în poarta lui Tătăruşanu.

Norvegianul a declarat că cel mai emoţionant moment din 2020 a fost debutul la Borussia Dortmund, iar cel mai frumos gol al anului a fost marcat în Champions League, contra celor de la PSG.

"În primul rând, debutul meu la Dortmund, ajunsesem de doar două săptămâni şi jumătate, fusesem şi accidentat. Am fost rezervă, dar am intrat în repriza secundă şi am dat trei goluri. Nu pot să uit nici hattrick-ul împotriva României, dar şi cele 4 goluri marcate împotriva Herthei Berlin.

E greu să aleg care a fost cel mai frumos moment, dar cel mai frumos gol este unul marcat în meciul din UEFA Champions League cu PSG... nici nu am cuvinte să descriu ce am simţit", a spus Erling Haaland, pentru publicaţia norvegiană VG.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele