Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Haaland, bilanţ emoţionant la final de an. ”E greu să aleg care a fost cel mai frumos moment, dar cel mai frumos gol este unul marcat în meciul din UEFA Champions League cu PSG”

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 25 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19828342/1/haaland.jpg

Erling Haaland a avut parte de un an incredibil. Cele 33 de goluri şi şase pase de gol pentru Borussia Dortmund în 32 de jocuri i-au adus premiul Golden Boy şi, mai nou, a fost ales cel mai bun fotbalist norvegian al anului.

Puştiul de 20 de ani şi-a rememorat cele mai bune momente ale anului, printre care se numără şi meciul pe care l-a disputat contra României, când a marcat un hattrick în poarta lui Tătăruşanu.

Norvegianul a declarat că cel mai emoţionant moment din 2020 a fost debutul la Borussia Dortmund, iar cel mai frumos gol al anului a fost marcat în Champions League, contra celor de la PSG.

"În primul rând, debutul meu la Dortmund, ajunsesem de doar două săptămâni şi jumătate, fusesem şi accidentat. Am fost rezervă, dar am intrat în repriza secundă şi am dat trei goluri. Nu pot să uit nici hattrick-ul împotriva României, dar şi cele 4 goluri marcate împotriva Herthei Berlin.

E greu să aleg care a fost cel mai frumos moment, dar cel mai frumos gol este unul marcat în meciul din UEFA Champions League cu PSG... nici nu am cuvinte să descriu ce am simţit", a spus Erling Haaland, pentru publicaţia norvegiană VG.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele