Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Haaland, căpăt de linie la Dortmund? Conducătorul clubului german, detalii despre un transfer istoric

Borussia Dortmund Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2021
mail-share icon Email

Manchster City a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Campionilor, după o dublă victorie în faţa celor de la Borussia Dortmund. Pentru un loc în ultimul act, elevii lui Pep Guardiola vor înfrunta PSG.
 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38297/20117736/1/haaland-1.jpg
 
Returul a fost spectaculos şi a început cu cei de la Dortmund la cârma jocului. Nemţii au deschis scorul prin Bellingham şi păreau că pot întoarce soarta calificării, însă starurile lui City şi-au arătat soarta în actul secund şi au întors scorul, în detrimentul unei echipe pentru care Erling Haaland nu a reuşit să fie decisiv, norvegianul pare că se află într-un con de umbră în ce priveşte forma.
 
Eliminarea din Liga Campionilor ar putea fi un factor în plus la plecarea din vară a lui Haaland. Directorul general al nemţilor a dat de înţeles că cel mai bine cotat jucător al lor s-ar putea transfera.

”Cred că ştiu unde va juca Haaland după 1 septembrie, dar asta este tot ce am de zis”, a mărturisit Hans-Joachim Watzke, directorul general al Borussiei Dortmund.

Curtat de mari cluburi europene, Haaland este în mod suprizător în atenţia celor de la FC Barcelona, ţinând cont de dificultăţile financiare ale clubului şi de faptul că gruparea de care aparţine jucătorul nu intenţionează să-şi cedeze vedeta pe mai puţin de 180 de milioane de euro.

În acest sezon, prodigiosul atacant norvegian de 20 de ani a marcat 33 de goluri în 31 de apariţii în toate competiţiile pentru Borussia Dortmund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri