Ultima oră
Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem” Un antrenor din Superliga se află în negocieri: „Ambele părţi vrem”
”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ ”Uită-te la el! E depăşit de situaţie, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta”. Ionel Ganea, fără menajamente cu Bogdan Lobonţ
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid Irina Begu, eliminată de Madison Keys, în turul doi la Madrid
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”

Haaland, complet nemulţumit după eşecul cu Bayern. ”Trebuie să înscriu mai mult. Dacă nu fructificăm oportunităţile pe care le avem”

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/19579927/1/haaland.jpg

Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, Borussia Dortmund, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Germaniei, în care gazdele au condus cu 1-0.

Borussia a marcat prin Reus 45’ şi Haaland 83’. Pentru Bayern au înscris Alaba 45’+4’, Lewandowski 48’ şi Sane 80’.

Imediat după meci, starul celor de la Dortmund, Erling Haaland a declarat că se aşteaptă la mai mult de la el în acest an. Starul norvegian a ajuns la cota de 6 reuşite în actualul sezon din Bundesliga.

”Trebuie să înscriu mai mult. Dacă nu fructificăm oportunităţile pe care le avem, la acest nivel nu avem şanse să câştigăm. Bayern e cea mai bună echipă din lume şi va trebui să muncim mult pentru a fi la fel de buni ca ei", a mărturisit Haaland, citat de goal.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele