Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

"Hagi are un stil dictatorial! Vedeam total diferit lucrurile" Bogdan Stelea, dezvăluiri despre colaborarea cu "Regele"

Superliga Publicat pe 1 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19408000/1/steha.jpg

Bogdan Stelea a vorbit despre experienţa avută ca antrenor la Viitorul în 2014, precizând că a preferat să plece pentru a nu-şi strica relaţia de prietenie cu Gheorghe Hagi.

Stelea spune că a fost afectat după perioada petrecută la clubul constănţean şi că existau diferenţe de viziune importante între el şi Hagi, în special în modul în care erau trataţi jucătorii.

"M-a afectat perioada de la Viitorul, pentru că venisem cu multă iluzie şi credeam că se pot face anumite lucruri. Dar nu s-a putut. Hagi are un stil dictatorial. Însă asta i-a adus succes, cel puţin în România, şi e de respectat. Ne-am dat seama că, dacă aş fi continuat, am fi putut ajunge la anumite animozităţi.

Ne-am fi putut strica şi prietenia, da, dar ne-am fi reparat-o în timp oricum. Vedeam total diferit felul în care trebuia să mă comport cu jucătorii. El crede că jucătorul tânăr trebuie să crească cu o anumită presiune. Pot să înţeleg, dar în niciun caz nu sunt de acord cu una gratuită.

Nu îmi doresc să dau senzaţia unui tânăr că-l tratez cu superioritate doar pentru că eu pot şi sunt într-o anumită postură"
, a spus Stelea la Gsp LIVE.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele