Ultima oră
Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid Gabriel Torje a explicat de unde vine sursa motivaţiei dinamoviştilor înaintea meciului cu Rapid
LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde LPF a stabilit data partidei dintre FCSB şi Farul, amânată din cauza focarului de Covid de la gazde
NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB NEWS ALERT ǀ Partida FCSB - Farul a fost amânată! Comunicatul oficial al LPF şi explicaţia oferită. Câţi jucători apţi mai avea FCSB
Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion Finala campionatului de Super Rally se vede pe Look Sport. Bătălie în trei pentru titlul de vicecampion
Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă” Rednic şi Torje stimulează campania de vaccinare. ”Dacă voiau să ne omoare dădeau o bombă”
Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!” Mircea Rednic îl desfiinţează pe Florin Prunea: ”E un papagal!”

Hagi, despre meciul cu Chindia: ”E o deplasare dificilă, adversarul este unul foarte bine organizat, cu un antrenor cu experienţă în prima ligă”

Farul Constanta Publicat pe 17 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20398585/1/hagi.jpg

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat că meciul de sâmbătă, cu Chindia Târgovişte este unul dificil, iar adversarul este unul foarte bine organizat, care are un antrenor cu experienţă în prima ligă.

Hagi a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că doreşte ca echipa sa să facă un meci bun şi să marcheze goluri.

E o deplasare dificilă, adversarul este unul foarte bine organizat, cu un antrenor care are deja experienţă mare în prima ligă, are o echipă disciplinată. Noi mergem cu gândul de a-i desface, de a ne face jocul nostru, de a ne impune ritmul şi intensitatea jocului, să ne exploatăm momentul bun în care suntem şi să facem un meci foarte bun şi să marcăm goluri”, a afirmat Hagi.

El a lăudat randamentul pe care îl are căpitanul echipei, Ionuţ Larie.

Am fost inspiraţi în vară când am decis să vină înapoi, ştiam potenţialul lui, îl cunoaştem foarte bine şi are un randament foarte bun până în acest moment şi ne bucură că acest lucru se vede şi în statistică şi în apărare, aduce siguranţă atât pe fază defensivă, cât şi ofensiv, pe construcţie, e un jucător foarte util pentru noi”, a precizat Gheorghe Hagi.

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi Farul Constanţa are loc sâmbătă, de la ora 14.30.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele