Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

Hagi, despre meciul cu Sepsi: ”E un meci de Cupa României, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc”

Farul Constanta Publicat pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20402485/1/hagi.jpg

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat despre meciul de miercuri cu Sepsi că este o partidă de Cupa României contra unui adversar competitiv, agresiv şi care iese la joc.

Hagi a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că va face mai multe schimbări în echipă în această partidă.

E un meci de Cupă, cu un adversar competitiv, agresiv, în sensul bun la cuvântului, care joacă fotbal, iese la joc. Ne aşteaptă un meci dificil în care ritmul şi intensitatea jocului  - chiar dacă e un meci de Cupă – vor fi la nivel ridicat. Noi încercăm fiind meci de Cupă să dăm spaţiu şi jucătorilor care au jucat mai puţine minute, vom încerca să câştigăm meciul, să ne impunem, să dominăm adversarul.

(...) Anumite schimbări vor fi, accesăm lotul pe care îl avem, pentru fiecare e o oportunitate să arate că merită să fie în echipă. Să vă aşteptaţi la schimbări. Vor fi, nu foarte multe probabil, dar vor fi”, a afirmat Gheorghe Hagi.

El a precizat că Farul Constanţa a devenit în această vară cea mai bună academie din ţară.

Farul în această vară a devenit cea mai bună academie din România. Avem cele mai multe titluri câştigate ever. Dacă greşesc îmi cer scuze. Să facă media o statistică dacă nu avem cele mai multe titluri câştigate, din toate timpurile. E un club puternic din punct de vedere tehnic.

Mai trebuie să fim puternici din punct de vedere administrativ. Dacă se doreşte să se facă performanţă în Dobrogea, în Constanţa, la nivel foarte mare, atunci da. Aştept ca lumea să vină lângă acest club, constănţenii, dobrogenii, suporterii”, a mai transmis Hagi.

Meciul dintre Farul Constanţa şi Sepsi are loc miercuri, de la ora 18, pe stadionul din Ovidiu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele