Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Hagi face schimbări în lot. Trei jucători sunt OUT de la Farul

Dinamo Publicat pe 18 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20558320/1/gica-hagi-2.jpg


Continuă mişcările de trupe la Farul! După ce i-a transferat pe Michael Omoh şi Robert Moldoveanu, Gică Hagi renunţă la trei jucători!
 
Conform Fanatik.ro, Alin Dobrosavlevici, Aurelian Chiţu şi Ely Fernandes, cu toţii intraţi în ultimele şase luni de contract cu grparea constănţeană, vor fi puşi pe liber de Hagi, care i-a anunţat deja să-şi găsească echipe la care să joace în partea a doua a campionatului.
 
Mai degrabă oameni de lot decât titulari incontestabili, Dobrosavlevici, Fernandes şi Chiţu nu au impresionat în prima parte a stagiunii 2021/2022, iar randamentul slab l-a făcut pe Hagi să renunţe la ei pentru a le face loc jucătorilor din Academie pe care-i consideră pregătiţi să facă saltul spre echipa mare.
 
Dacă Fernandes şi Chiţu ar prefera să meargă în străinătate, Dobrosavlevici intră, astfel, din nou pe radarul lui Dinamo. Stoperul, care poate juca şi fundaş dreapta, a mai fost dorit de câini înainte ca aceştia să-l transfere pe Răzvan Patriche, dar venirea din postura de jucător liber i-ar putea facilita transferul.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele