Ultima oră
VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul" VIDEO | Jorge Costa, dezamăgit de arbitrajul lui Colţescu! "A fost o fază clară. Am respectat prea mult adversarul"
Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!" Deaconu îl acuză de furt pe Colţescu: "E inadmisibil!". EXCLUSIV | Vinovatul găsit de Miriuţă şi Stanciu la faza penalty-ului: "Nu ai voie să faci aşa ceva!"
VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta" VIDEO | Victorie cu emoţii pentru FCSB la Mediaş! Toni Petrea: "Ne-am făcut meciul greu. Accidentările şi-au pus amprenta"
EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!" EXCLUSIV | FCSB, apreciată de oamenii de fotbal. Verdict comun în studioul Fotbal Look: "Arată a echipă mare!"
VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu VIDEO | Penalty sau simulare? FCSB câştigă la Mediaş după o decizie controversată a lui Colţescu
VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90! VIDEO | Gaz Metan - FCSB 2-3. Echipa lui Petrea devine lider în Casa Liga 1 după un penalty uşor acordat de Colţescu şi transformat de Buş în minutul 90!

Hagi îşi anunţă revenirea în fotbal! ”E o echipă mare”. ”Regele” a uitat de echipa naţională şi nu mai aşteaptă

Fotbal Publicat pe 19 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/19518526/1/gica-hagi.jpg

Gică Hagi revine în fotbal! Conform ultimelor declaraţii, ”Regele” este foarte aproape să semneze o nouă înţelegere, chiar dacă nu a dat prea multe informaţii. Totuşi, ar fi vorba de un proiect important, la o echipă cu nume, care i-a atras atenţia lui Hagi

Staţi liniştiţi că n-o să stau mult timp, nu sunt dispus să stau mult timp, o să mă întorc, acolo, în iarbă, şi o să fac ce îmi place, să conduc o echipă.

Orice e posibil, să preiau un proiect mare, o echipă mare. Eu trebuie să câştig, eu nu pot să fiu al doilea. Sunt şi al doilea, şi al treilea, dar nu îmi place. Locul 1, aşa am fost eu învăţat”, a declarat Hagi pentru AntenaSport.

Hagi, printre variantele care ar putea prelua naţionala dacă pleacă Rădoi

Interesul pentru numele care ar putea fi rostit după plecarea lui Mirel Rădoi, care se poate despărţi de naţionala României după meciurile din noiembrie, e tot mai mare. Ar putea ca Gică Hagi să vină în locul său, considerat de Daniel Stanciu omul potrivit care ar veni într-un moment cât se poate de potrivit.

Acesta a declarat la Fotbal Look de pe Look Sport + că ”Regele” a demonstrat, prin ce a făcut la Viitorul, că poate să aducă un plus pentru prima reprezentativă. E capabil să motiveze jucătorii şi să îi facă să joace foarte bine, chiar dacă au trecut printr-un moment nu foarte bun.

”E important ca naţionala să câştige meciurile şi trebuie să şi joace, dar deocamdată noi migrăm între cele două variante, jocuri bune şi jocuri mai puţin bune dar cu rezultate, fără să avem un efect. Cred că din toate punctele de vedere, Hagi e cel mai potrivit, dacă pleacă Mirel Rădoi. Rădoi e un antrenor tânăr, care vede altfel fotbalul.

 

Când FRF l-a numit pe Rădoi şi-a asumat un risc. El are o filozofie apropiată de ce se face în Europa. Trebuie să ai şi timp să pui în practică ce vrei. Rezultatele şi evoluţia echipei naţionale vin ca o confirmare dacă se adaptează acolo sau nu. Până acum nu s-a adaptat. Dacă va pleca, eu cred că varianta cea mai bună e Hagi. E un antrenor care a demonstrat că poate să motiveze jucătorii, chiar şi pe cei care au ieşit dintr-un circuit important.

Eu sunt sigur că nu ar veni pe bani mulţi la naţională. El ar vrea să vină”, a declarat Daniel Stanciu la Fotbal Look, de pe Look Sport +.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele