Ultima oră
VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia VIDEO | Olimpiakos - Arsenal 0-1. Lacazette aduce victoria „tunarilor” în infernul din Grecia
VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie VIDEO | Rangers - Braga 3-2. Hagi, omul decisiv pe „Ibrox Park”: a dat două goluri şi a făcut un meci de excepţie
VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League VIDEO | Ludogoreţ - Inter 0-2. Italienii sunt cu un picior în „optimile” Europa League
Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi” Chiar toată lumea e nemulţumită după egalul de la Cluj! Julen Lopetegui: „Ar fi trebuit să câştigăm azi”
Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit” Dan Petrescu , înfuriat de greşeala care le-a permis spaniolilor să egaleze: „Nu înţeleg nici acum golul primit”
Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare” Ciprian Deac, dezamăgit după ce CFR a fost egalată pe final de Sevilla. „Ne-a lipsit puţin să obţinem un rezultat mare”

HAGI JUNIOR, LĂUDAT DE UN ANTRENOR TITRAT DIN BELGIA. „CÂND AVEA MINGEA LA PICIOR, MAI TOT TIMPUL ERA O SURPRIZĂ”

Video Publicat pe 24 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231831/2/hagi-jr.jpg

Ladisalu Boloni a fost coleg cu Gică Hagi la Steaua şi la echipa naţională, iar acum activează în acelaşi campionat ca şi fiul „Regelui”, cel al Belgiei. Doar că, dacă Boloni o antrenează pe Atwerp, Ianis Hagi joacă la Genk. Boloni are doar cuvinte de laudă la adresa lui Hagi junior.

„Drumul este lung, a arătat lucruri frumoase. Eu am urmărit un singur meci al lui Genk, deci nu pot să-mi dau o părere justă, dar când eu l-am văzut a fost deosebit de interesant. În momentul când avea mingea la picior, mai tot timpul era o surpriză, era capabil cu pasă lungă, cu pasă decisivă să creeze probleme adversarilor. Eu cred că va prinde aripi cu timpul”, a spus Boloni, în direct la LOOK PLUS, in studioul UEFA Europa League.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele