Ultima oră
Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc” Răzvan Bureleanu a anunţat un nou parteneriat. „Investiţia în copii, garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc”
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar

HAGI OUT? | Astra, Gaz Metan şi Viitorul luptă pentru play-off. Care sunt calculele şi când sunt meciurile

Superliga Publicat pe 22 feb 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19274555/1/hagi-3.jpg
Campionatul se încinge: trei echipe se bat pe ultimele două locuri care duc în play-off, 5 şi 6. În cursă au rămas Astra (locul 5 cu 41 de puncte). Gaz Metan Mediaş (locul 6 cu 40 de puncte) şi Viitorul (locul 7 cu 39 de puncte). În ultima rundă din sezonul regulat, Viitorul „regelui” Hagi înfruntă pe teren propriu Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaş primeşte vizita lui Dinamo, iar Astra se duelează la Giurgiu cu Sepsi. Dată fiind importanţa partidelor, toate au fost programate duminică, de la ora 16.30. 
Aparent, cel mai simplu pare pentru Astra. Giurgiuvenii ar putea să-şi păstreze locul 5 în clasament chiar dacă ar pierde mâine! Asta ar implica însă ca şi Gaz Metan Mediaş şi Viitorul să piardă sau măcar una dintre ele. O victorie ar fi însă ideală pentru echipa lui Budescu şi Alibec, pentru că în acest caz nu ar mai depinde de rezultatele contracandidatelor.
Şi Gaz Metan Mediaş poate fi sigură că-şi păstrează locul 6 deţinut în acest moment chiar şi în cazul unui eşec cu Dinamo, dar pentru asta Viitorul ar trebui să piardă cu Academica. Cu o victorie, echipa lui Edi Iordănescu nu mai stă la jocul rezultatelor şi e sigur în play-off.
Cel mai dificil este pentru echipa patronată de Gică Hagi. Viitorul nu poate fi sigură de un loc în play-off nici dacă va câştiga în faţa Clinceniului. Asta pentru că, dacă Astra şi Gaz Metan ar câştiga la rândul lor, cele două echipe şi-ar păstra locul 5, respectiv 6, iar Viitorul ar încheia sezonul regulat pe 7, caz în care ar juca în play-out. Pentru a se califica în play-off, dobrogenii trebuie neapărat să câştige, iar Mediaşul să facă cel mult un egal. Pentru băieţii lui Hagi ar mai exista şi varianta unei remize cu Clinceniul, rezultat care coroborat cu o înfrângere a medieşenilor ar provoca o rocadă în clasament. Ambele echipe ar avea câte 40 de puncte, dar Viitorul ar urca pe 6, iar Gazul ar coborî pe 7, pentru că dobrogenii au golaveraj mai bun şi mai au şi avantajul rezultatelor din meciurile directe. 
 
Toate cele 3 partide pot fi urmărite în direct la posturile Look, duminică, cu începere de la ora 16.30, după cum urmează: Viitorul - Academica Clinceni (Look Sport), Gaz Metan Mediaş - Dinamo (Look Plus) şi Astra Giurgiu - Sepsi (Look Sport 2).
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele