Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Hagi schimbă total strategia la Viitorul. 10 jucători revin la echipă în vară

Superliga Publicat pe 7 apr 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19327733/1/gica-hagi.jpg

Viitorul Constanţa a făcut strategia prin care speră să treacă uşor peste criza economică de după pandemia de COVID-19. Din câte se pare, echipa lui Gică Hagi va avea din vară mai mulţi jucători, dar nu îi va cumpăra. Este vorba de cei care se întorc de la echipele la care sunt împrumutaţi.

Conform celor spuse de Gică Popescu, Viitorul va apela din nou la strategia din urmă cu câţiva ani, când se baza, în proporţie foarte mare pe jucători tineri din propria pepinieră, aspect de care Hagi nu a mai ţinut cont în ultimul timp.

Noi suntem unul dintre cluburile norocoase, pentru că, ştiţi foarte bine care este filosofia noastră, aceea de a promova cât mai mulţi tineri. Avem mulţi jucători împrumutaţi la echipe din Liga 1, pe care îi vom aduce înapoi în această vară. Această perioadă ne va ajuta să readucem acasă jucătorii noştri, să facem un lot bazat pe tineri şi să începem anul care vine cu încredere. Nu avem lista definitivă, dar am discutat aproape în fiecare zi cu Gică despre acest lucru”, a spus Gică Popescu, la ProSport Live.

Viitorul Constanţa a decis şi ea reducerea salariilor pe perioada pandemiei de coronavirus, iar trupa lui Gheorghe Hagi merge şi mai departe: jucătorii vor avea contractele înjumătăţite până în vara lui 2021, dacă situaţia o va cere.

Mai mult, jucătorii au primit pentru semnare anexe conform cărora trebuie să ia toate măsurile necesare pentru a nu se infecta cu coronavirus. Dacă regulile nu vor fi respectate, iar jucătorii în cauză se vor îmbolnăvi cu COVID-19, clubul îi poate amenda şi contractele lor pot fi chiar reziliate.

Viitorul nu e primul club din România care ia astfel de măsuri, după ce în zilele precedente au mai anunţat scăderi salariale Chindia Târgovişte, Poli Iaşi sau FCSB. E de aşteptat ca majoritatea formaţiilor din Liga 1 şi ligile inferioare să ia astfel de măsuri pe perioada în care campionatul e suspendat.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele