Ultima oră
De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo De necrezut! Salariul infim al unui tânăr jucător de la Dinamo
Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui" Cristiano Ronaldo, propus la FC Barcelona! Anunţ incredibil venit din Spania: "Juventus vrea să scape de salariul lui"
Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ” Dan Alexa, replică dură pentru Victor Angelescu. ”Mă aşteptam să gândească altfel ”
Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League Mbappe şi Neymar, pe viaţă la PSG! Anunţul făcut de club, după calificarea în semifinalele Champions League
FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa FOTO: Cum arată noua siglă a celor de la Viitorul Constanţa
Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook Astăzi aflăm ţintarul Ligii 1 pentru noul sezon! Tragerea la sorţi poate fi urmărită LIVE pe pagina noastră de Facebook

Hagi, supărat după ce a scos doar o remiză cu Voluntari, deşi elevii săi au avut numeroase ocazii

Viitorul Publicat de Daian Cutu pe 6 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/19413313/2/hagi-3.jpg

Confruntarea primelor două echipe din play-out s-a terminat indecis, scor 0-0. Cei de la Viitorul Constanţa au dominat aproape în totalitate partida, dar niciuna din numeroasele ocazii nu a intrat în poartă, ilfovenii fiind protejaţii de portarul Cojocaru, care a prins o seară excelentă.

La declaraţiile la cald, Gică Hagi s-a declarat destul de supărat de faptul că elevii săi nu au obţinut cele 3 puncte, deşi au avut numeroase şanse.

”Meci greu, echilibrat. Am jucat bine, am dominat, cred că puteam pleca acasă cu cele trei puncte. Am jucat totuşi cu o echipă în formă. Eu vreau ca echipa mea să joace fotbalul pe care îl vreau. Trăiesc în maniera mea meciurile, aşa am fost şi ca jucător şi acum ca antrenor. Voluntari e o echipă foarte bună care şi-a făcut un lot foarte bun”, a spus Gică Hagi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Viitorul

Ultimele articole Toate articolele