Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

”Remiză albă” între primele clasate din play-out. Voluntari - Viitorul 0-0. Elevii lui Hagi au dominat copios, dar Cojocaru a avut o zi mare

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412872/2/vii.jpg

 

Confruntarea primelor două echipe din play-out s-a terminat indecis, scor 0-0. Cei de la Viitorul Constanţa au dominat aproape în totalitate partida, dar niciuna din numeroasele ocazii nu a intrat în poartă, ilfovenii fiind protejaţii de portarul Cojocaru, care a prins o seară excelentă.

În minutul 4 Chiţu a avut o ocazie mare, dar şutul său în forţă a fost respins spectaculos de portarul Cojocaru. Iar după doar trei minute, goalkeeperul ilfovenilor a avut o nouă intervenţie excepţională la mingea expediată de Casap.

Viitorul a mai avut o şansă prin Munteanu, iar mai apoi cei de la Voluntari au preluat frâiele şi au ratat două şanse prin tânărul Gheorghe, care l-a remarcat pe Tordai. Finalul actului întâi s-a terminat cu ratarea lui Artean.

Imediat după restart, Dussaut îl fentează pe Cojocaru, dar mingea cade pe bară şi apoi iese în afara terenului. Golgheterul Casa Liga 1, Gabi Iancu s-a remarcat în minutul 66, dar a fost dejucat de portarul advers, care 4 minute mai târziu la blocat pe Chiţu, din situaţie de 1 vs 1.

Boboc a avut o şansă mare pe final, dar în loc să îi paseze lui Iancu, fundaşul a ales să tragă direct, iar Cojocaru a prins fără mari emoţii. A fost ultima mare şansă a partidei, care s-a terminat 0-0.

În urma acestui rezultat, Viitorul îşi consolidează poziţia de lider în play-out, în timp ce FC Voluntari stă de asemenea foarte bine, pe locul secund. Ecartul dintre cele două este de 7 puncte.

 

ECHIPELE DE START:

FC Voluntari: Cojocaru, Belu (83 Struna), Paşcanu, Achim, Kocic – Laidouni (55 Sanoh), De Lucas – Ion Gheorghe (65 Bortoneanu), Căpăţână, Măţan (83 Costin) – Simonovski (65 Tîră).

Viitorul Constanţa: Tordai – Dussaut, Mladen, Ghiţă, De Nooijer (61 Boboc) – C. Matei (80 Iacob), Artean, Casap (62 Achim)– Chiţu, Munteanu (62 Iancu), G. Ganea (80 Pitu).

-----------------------------------------------------------------------
FC Voluntari şi Viitorul se înfruntă live pe Look Sport, de la ora 20:00, în ceea ce va fi meciul celor mai bune echipe din play-out.
 
Cu cinci victorii, două egaluri, zece goluri marcate şi două primite, FC Voluntari a câştigat titlul de cea mai bună echipă a etapelor scurse din play-out, iar luni e în faţa unui prim test adevărat. Ilfovenii lui Mihai Teja au 27 de puncte, şapte sub Viitorul, liderul play-out-ului, iar o victorie i-ar scăpa definitiv de grijile retrogradării.
 
Prima în play-out, Viitorul vine după un 1-0 cu Dinamo, în timp ce FC Voluntari are o serie de cinci succese la rând, ultimul cu Chindia, scor 2-0.
 
În sezonul regular, Viitorul a câştigat la Voluntari, scor 2-1, în timp ce meciul de la Ovidiu s-a terminat la egalitate, 0-0.
 
Teja face o treabă foarte bună în Ilfov, iar mulţi oameni din fotbalul românesc îl consideră unul dintre cei mai în vogă antrenori ai momentului. Fostul antrenor de la FCSB culege laude şi de la Gică Hagi, care recunoaşte că va avea un test dificil, luni, contra unei echipe care traversează o perioadă foarte bună: "O deplasare dificilă, cu o echipă care este în formă, câştigă, rezultate foarte bune. Un joc consistent. Mihai Teja a schimbat toată faţa echipei, este foarte bine organizată, stă bine în teren, joacă fotbal, aşa că trebuie să facem un meci complet, să fim pregătiţi pentru ambele faze. Sper ca noi, pe tranziţie şi tot ce înseamnă fotbal, să fim echipa mai bună", a declarat Hagi în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu FC Voluntari.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele