Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

HAI ROMÂNIA! | ÎN FIECARE ZI JOACĂ ROMÂNII ÎN EUROPA, PE LOOK. CONFRUNTĂRILE PE CARE NU AI VOIE SĂ LE PIERZI

Video Publicat pe 1 oct 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19231685/1/hagi-jr.jpg

Echipa lui Florin Andone, Galatasaray, are o misiune infernală în UEFA Champions League. Turcii vor înfrunta diseară stelele Parisului, după ce PSG a spulberat-o pe Real Madrid. Meciul se vede pe LOOK SPORT 2, marţi seară de la ora 22.00.
Miercuri este rândul lui Nicuşor Stanciu, Ianis Hagi şi Răzvan Marin.
Slavia, cu Stanciu titular, va primi vizita Borussiei Dortmund. Meciul va fi transmis în direct miercuri, de la ora 19.55 de LOOK PLUS. Şi tot miercuri, de la aceeaşi oră, dar pe LOOK SPORT, campioana Belgiei, Genk, va juca împotriva lui Napoli. Ianis Hagi ar putea să evolueze titular în acest meci, după ce a făcut un joc excelent duminică, în campionat, împotriva lui St. Truiden.

Şi Ajax Amsterdam, cu Răzvan Marin care va fi probabil introdus pe parcurs, are meci în UEFA Champions League. „Lăncierii” se deplasează în Spania, pentru partida cu Valencia, care va fi transmisă în direct de LOOK SPORT de la ora 22.00.

Joi este rândul singurei reprezentante a României în cupele europene, CFR Cluj, care evoluează în grupele Europa League. Echipa din Gruia va juca în deplasare cu Celtic, de la ora 22.00, meciul urmând să fie transmis în direct de LOOK PLUS. Cele două echipe s-au mai întâlnit de curând în turul 3 al preliminariilor UEFA Champions League. Atunci, câştig de cauză au avut reprezentanţii României, care s-au calificat mai departe, după 1-1 la Cluj şi 4-3 la Glasgow.

Şi tot joi, dar de la ora 19.55, în direct pe LOOK SPORT, Ludogorets Razgrad, cu Claudiu Keşeru, Cosmin Moţi şi Dragoş Grigore, va juca la Budapesta cu Ferencvaros, în grupele Europa League.

Şi chiar dacă echipa sa nu joacă în cupele europene, Ionuţ Radu va fi vizibil sâmbătă, când Genoa o va înfrunta pe Milan, echipă care are cel mai slab start de sezon din ultimii ani.
Televiziunile LOOK aduc şi handbal de cea mai bună calitate. Vineri, SCM Râmnicu Vâlcea va evolua în grupele Champions League împotriva echipei germane SG BBM Bietigheim, iar fetele de la CSM Bucureşti vor juca în aceeaşi competiţie, duminică, în Danemarca, unde vor înfrunta pe Team Esbjerg.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele