Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Hakimi, atuul Realului pentru transferul lui Haaland! Ce înţelegere vor să facă galacticii cu Dortmund

Real Madrid Publicat pe 25 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19371655/1/haaland-screen.jpg

Real Madrid este în pole-position pentru transferul norvegianului Erling Haaland, iar galacticii au un as suplimentar în mânecă pentru aducerea noului puşti minune din lumea fotbalului.

Conform cotidianului spaniol AS, fundaşul dreapta Achraf Hakimi poate fi un om-cheie în realizarea mutării. Hakimi e împrumutat de Real Madrid la Borussia până la finalul acestui sezon, însă germanii ar dori prelungirea cu cel puţin un an a înţelegerii. În calcul poate intra şi un transfer definitiv al marocanului şi în ambele situaţii Real se va folosi de dorinţa Borussiei pentru o poziţie şi mai bună la negocierile pentru Haaland.

Norvegianul de 19 ani abia a ajuns la Dortmund în această iarnă, însă a impresionat de la primele minute jucate în tricoul Borussiei.

Atacantul are promisiunea clubului că va fi lăsat să plece, iar trecerea la Real s-ar putea realiza în 2022, an în care se încheie şi contractul lui Karim Benzema cu trupa de pe Bernabeu.

Hakimi are contract cu Real Madrid până în 2021, însă înţelegerea va fi prelungită în mod automat dacă fundaşul va fi considerat parte a primei echipe a Realului. În acest moment, marocanul are contract de profesionist cu echipa secundă a clubului.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele