Ultima oră
Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc" Dusah Uhrin, imaginea iconică a antrenorului resemnat. ”Bineînţeles că puteam câştiga, am jucat un sistem bun, am schimbat, dar n-am avut noroc"
VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!” VIDEO | Buş a răbufnit, după eliminarea din partida cu Craiova. ”E voie să fim mintiţi, să luăm 3.000 de lei în 4 luni, să jucăm accidentaţi?!”
Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm” Claudiu Niculescu, pregătit de confruntarea cu Rapid. ”Putem clar, să câştigăm”
Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători” Cicâldău, după golul care a decis partida cu Gaz Metan Mediaş: ”Nu este treaba noastră că la ei au venit şi au plecat jucători”
VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie” VIDEO | Bergodi, extrem de rezervat, deşi Craiova e pe primul loc. ”E greu când iei gol imediat, dar eu zic că e important că suntem la a patra victorie”
Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă” Andrei Ivan, după partida în care Craiova a devenit lider în Casa Liga 1. ”Unitatea e importantă în această echipă”

Halep, aproape doi ani de la primul turneu de mare-şlem câştigat. Mesajul emoţionant al sportivei

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 6 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/19383703/1/hal.jpg

Simona Halep a sărbătorit cei aproape doi ani de primul turneu de mare-şlem câştigat la Roland-Garros, în faţa americancei Sloane Stephens, după o finală epică, încheiată cu victoria sportivei noastre, scor 3-6, 6-4, 6-1. Partia a avut loc pe data de 9 iunie 2018.

Finala feminină din acest an a competiţiei franceze trebuia să se dispute azi, dar pandemia de Coronavirus a amânat turneul pentru toamnă.

Pe lângă Roland-Garros, Halep a reuşit să câştige anul trecut şi la Wimbledon, după o victorie în ultimul act în faţa Serenei Williams, scor 6-2, 6-2.

„Acum doi ani. Nu voi uita niciodată acest moment! Îi mulţumesc lui Darren Cahill pentru susţinere şi pentru că a crezut mereu în mine”, a fost mesajul special al Simonei Halep, de pe Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele