HALEP, PIERDERI IMPORTANTE ÎN 2019. A CÂȘTIGAT TURNEUL DE LA WIMBLEDON, DAR A PIERDUT O MULȚIME DE PUNCTE ÎN ACEST AN - LOOKSPORT
Skip to content
Noutăți Video

HALEP, PIERDERI IMPORTANTE ÎN 2019. A CÂȘTIGAT TURNEUL DE LA WIMBLEDON, DAR A PIERDUT O MULȚIME DE PUNCTE ÎN ACEST AN

Simona Halep a reușit o performanță importantă în acest an, prin câștigarea turneului de la Wimbledon, însă a pierdut și multe puncte, ceea ce a făcut să cadă mai multe poziții în clasament. Astfel, constănțeanca a început anul 2019 pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor, cu 1.046 de puncte față de locul următor. Un avans mai mult decât consistent, dar pe care l-a risipit lejer.

„Adevărul” scrie că Simona a avut 13 turnee la care a participat în ultimele două sezoane, însă în multe dintre aceste competiţii a înregistrat rezultate mai slabe. Efectul acestui parcurs s-a văzut în clasamentul mondial. Astfel, Simona a pierdut un număr uriaş de puncte, 1.905, ceea ce reprezintă consecinţa firească a faptului că în multe dintre turneele la care a luat parte, atât în 2018, cât şi în 2019, a înregistrat rezultate mai slabe. Acum, cea mai bună jucătoare de tenis din România a ajuns pe locul 6 și nu mai poate emite pretenții la primul loc în următoarele luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine