Ultima oră
Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai Maestrul Federer se întoarce! Turneul ATP de la Geneva se vede EXCLUSIV pe Look Sport, între 17 şi 22 mai
Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai Campionatul Naţional de Viteză în Coastă | Trofeul Râşnov se vede exclusiv pe Look Sport+, duminică, 16 mai
Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani

Explozie de bucurie a lui Aurelian Chiţu: ”Important e că am câştigat” De când nu mai marcase atacantul de 30 de ani
Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante” Cătălin Anghel, entuziasmat după ce succesul Viitorului cu Chindia: ”Ne bucurăm foarte tare. Sunt puncte importante”
Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat” Chindia a uitat cum e să câştige, dar Emil Săndoi surprinde: ”Nu sunt îngrijorat”
VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului VIDEO | Viitorul a trecut cu 2-0 de Chindia şi e ca şi salvată de la retrogradare! Echipa lui Hagi, aproape de îndeplinirea obietivului

Hamilton se consideră mult prea nesimnificativ pentru a purta titulatura de Sir. ”Eu nu am salvat pe nimeni”

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 18 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/19616380/1/hamilton.jpg

Pilotul britanic Lewis Hamilton (Mercedes) a câştigat cel de-al patrulea titlu consecutiv în Formula 1, după ce s-a impus în Marele Premiu al Turciei, pe circuitul de la Istanbul. Hamilton (35 de ani) îşi trece în palmares trofeul mondial cu numărul şapte din carieră şi egalează recordul deţinut de către legendarul Michael Schumacher.

Lewis Hamilton a bifat victoria cu numărul 94 în istoria participărilor sale în Formula 1, care reprezintă un record pentru competiţie. Britanicul a cucerit titlul mondial în sezoanele 2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 şi 2020.

Pilotul celor de la Mercedes nu se consideră demn de a purta titulatura de Sir, oferită de Casa Regală a Marii Britanii. Mo Farah şi Andy Murray sunt sportivii din Regat care în prezent poartă această denumire nobilă.

''Când mă gândesc la această onoare, mă gândesc la oameni cum a fost de exemplu bunicul meu, care a servit ţara în război. Mă uit la oameni care azi lucrează în spitale, medici şi asistente, salvând vieţi în această perioadă extrem de grea, mă gândesc la aceşti eroi necunoscuţi, nu mă uit la mine. Eu nu am salvat pe nimeni. Este o onoare deosebită acest titlu, foarte puţini oameni l-au primit'', a spus Hamilton pentru Autosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele